Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tiptronic výměna oleje
bmw528i píše:Zdravim, nevite jak často se měnit olej v tipu? Případně co to koštuje? dík:-)
Možná by víc věděli na VW fóru
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
bmw528i píše:Zdravim, nevite jak často se měnit olej v tipu? Případně co to koštuje? dík:-)
http://www.prevodovka.cz moje tam byla na komplet repasu. Výměnu ti udělají za cca. 3000 bez papíru, a za 2 hodiny si hotovej. Dopuručuji... myslím, že i jiní by mohli.
Karlos ja fanda BMW
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to máš na báwo,což předpokládám,tak je to steptronic,olej prej podle mých informací tak okolo 60ts.km a tady máš tabulku,podle který máš napsáno přesně typ oleje.Jinak ole se dá koupit extra,když víš jakej třeba ve 20l kanystru a vyjde tě tím pádem o dost levněji,než v servisu,ale je to ten samej,jinak filtr i s těsněním radši origo,to je jak píšou kluci těch 1700kč.
http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Tranny/SD92-113.pdf
-
Už se to tu řešilo xkrát: když jsi línej hledat tak jen ve zkratce.
Osobně mám v autě ZF 5HP-24. Origo tam patří olej Esso LT 71141, ten se dá v pohodě koupit za nějakých 200kč/litr. Výměnu přímo výrobce píše v 80 tis a pokud je skříň namáhaná (tím pádem i olej) tak dříve (klidně 50/60tis). Přesně jak píše eric
Osobně mám v autě ZF 5HP-24. Origo tam patří olej Esso LT 71141, ten se dá v pohodě koupit za nějakých 200kč/litr. Výměnu přímo výrobce píše v 80 tis a pokud je skříň namáhaná (tím pádem i olej) tak dříve (klidně 50/60tis). Přesně jak píše eric