Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

330d nezavisle topeni

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomik

#1 Příspěvek od Tomik »

Zdarec,chtěl jsem se zeptat ma každá e46 330d nezavisle topeni.Mam 330d a nejsem si jisti jestli to tam mam.Mohl by mi prosim nekdo vysvetlit jak se to chova,funguje a aktivuje?Mam třicítku jen chvilku a rad bych se o ni dozveděl trochu vic,jsem z te kary uplne hotovy. :D
Tomik

#2 Příspěvek od Tomik »

:cry:
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

nezavisle topeni by melo mit vlastni moturek nekde v motorove casti nejspise, vlastni vyfuk, kdyz to zvednes, tak by nekde mel mit koncovku pod autem, nekde na displeji v interieru mebo rucnim ovladaci, ktery si muzes vzit domu by melo byt nastaveni hodiny a minutyna spusteni motorku, ktery se sam od sebe v tu dobu rozjede a vytopi motor a interier

nejde jen o 330d ale zadne bmw nemelo toto topeni v zakladni vybave, je to priplatkova vybava, takze to mit nemusis
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Toho bufíka měl každý 3.0D (tedy aspon v E39) kvuli předehřevu motoru.Nebo E46 2.0D měli předehřev elektrický.
Tomik

#5 Příspěvek od Tomik »

Ten předchozi majitel prave rikal ze to ma nezavisle,ale nenasel jsem nic cim by jsem mohl nastavit cas vyhrevu,nebo neco takoveho.Nevite jak to vypada nebo kde bych to presneji mohl hledat.Kdyz otocim ¨klickem ve spinance tak zacne vrcet nejaky motorek,ale nevim jestli je to ono.V bmw mi rekli ze by se to melo spustit kdyz otevru auto dalkacem,ale nic,tak nevim jestli se to nepusti kdyz je treba pod bodem mrazu.
Odpovědět