Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kvalit Rondell
-
Vďaka za odpovede.Zatiaľ čítam len spokojnosť.Má niekto aj opačnú skúsenosť s kvalitou, alebo naozaj nemusím mať obavu.Najradšej by som kúpil orig.BMW styl.37,65,66,42 alebo BBS RX,RS, ale sa mi nejako nedarí zohnať.Nejaké ponuky boli, ale buď nie podľa mojej predstavy, alebo boli príliš ďaleko, aby sa mi oplatilo pre ne ísť.Teraz mám možnosť kúpiť nové Rondell 58 priamo z predajne 18-ky za 450 Eur alebo 17-ky za 380 Eur a preto sa znovu pýtam na kvalitu, či ich mám kúpiť alebo nie.A ešte skúste poradiť ktoré, 17-ky, alebo 18-ky ? Je to na E39 s M-podvozkom.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
058 jedine v 19 na e39!mel sem 17 a strasne opticky zmensujou!vypadaly jak 15ctky!ale jsou kvalitni!v 80 pres patnik a ani se to kolo neroztrhalo,jenom zohlo!zato oz jsem v 50 pres obrubnik roztrhal tak,ze ani neslo zpravit!s patnikama mam hodne zkusenosti a rondellky jdou na ne jak delane!
ne nadarmo se asi v prekladu jmenujou "kruhovy objezd"-neco na tom bude!!! 

Neviete niekto, aký je rozdiel v kvalite spomínaných diskov č.58 medzi Rondell a Aluett, lebo nakoniec som zistil, že tie disky niesú Rondell, ale Aluett, ale predajca mi tvrdí, že to je jedno, že výrobca je rovnaký.Tak nechcem kúpiť kočku v pytli.Na Rondell sú tu dobré referencie, ale neviem ako je to s Aluett.Vďaka.