Jo vlaken je tu spousta, ale ja se ptal na pojisteni s vyssim krytim ... ne to nejlevnejsi ... chci rozumny kompromis a ne pak dozitne platit, ze jsem usetril dva litry.
A umíš to i pro někoho dalšího, nebo se jen chlubíš? Potřeboval bych též pojistit 530iA, kdybys Ty (či někdo) uměl něco podobného, prosím nabídku do SZ, či sem...
Předem děkuju za ochotu, Petr
Martinéz píše:sakra kluci, kde na to chodite? ja mam 60 mesicu bonusu a stejne se se 4l nedostane pod 11.500
Wtf?? delas si srandu ne.. 11,5 za povinne?:o) blazen:))
http://www.casensky-hlavaty.cz a budes to mit za polovinu a u normalni pojistovny.. Ja platim na 335 tusim kolem 6K:) u CSOB..
čásenský-hlavatý vypadaj solidně. za měsíc mi končí leasing, už mi přišlo od český, že moje leasingová společnost pro mě sjednala blabla pro další období. tak zatim sonduju, o čsob nic moc nevim. chápu to správně, že čásenský-hlavatý spolupracujou právě s nima? a ještě, zabejvaj se jen firmama, nebo i jednotlivcema? nějak jsem to na jejich stránkách nevyčetla..
meme píše:čásenský-hlavatý vypadaj solidně. za měsíc mi končí leasing, už mi přišlo od český, že moje leasingová společnost pro mě sjednala blabla pro další období. tak zatim sonduju, o čsob nic moc nevim. chápu to správně, že čásenský-hlavatý spolupracujou právě s nima? a ještě, zabejvaj se jen firmama, nebo i jednotlivcema? nějak jsem to na jejich stránkách nevyčetla..
I jednotlivcema, jsem u nich treba ja. A pojistoven maji vic na vyber, nedelaji jen s jednou.
meme píše:čásenský-hlavatý vypadaj solidně. za měsíc mi končí leasing, už mi přišlo od český, že moje leasingová společnost pro mě sjednala blabla pro další období. tak zatim sonduju, o čsob nic moc nevim. chápu to správně, že čásenský-hlavatý spolupracujou právě s nima? a ještě, zabejvaj se jen firmama, nebo i jednotlivcema? nějak jsem to na jejich stránkách nevyčetla..
PMBS.CZ...... platit jinde tak solím za všecky m.prostředky přes dvacku ročně (jen za pov.ruč):roll: někdo podoktkne že 55mil je málo...ale no....dělaj flotilu čpp.
Teď dává ČSOB nějakou slevu za bezeškodní průběh, tak se zkus na to podívat, já tam teď pojišťoval motorku a vyšlo to celkem dobře. Auto mám u Generali, ale taky asi přestoupím k ČSOB...