Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co je to za kola?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
_peper
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od _peper »

Karlos745i píše:tz kola jsou paradni ale ten kdo neumi parkovat u patniku at si je radeji nekupuje je to dost citlivy

Každý hliníkový kolo je citlivý na parkování u obrubník, když to na něj narveš tak ti ani žádná ochrana na pneumatice nepomůže ;)
michal09

#22 Příspěvek od michal09 »

_peper píše:
Karlos745i píše:tz kola jsou paradni ale ten kdo neumi parkovat u patniku at si je radeji nekupuje je to dost citlivy

Každý hliníkový kolo je citlivý na parkování u obrubník, když to na něj narveš tak ti ani žádná ochrana na pneumatice nepomůže ;)

Proto parkuju 20cm od obrubníku... :D Né je fakt že při parkování ta guma může pomoct, aby se kolo tolik nezedřelo, ale samozdřejmě proti nárazu ti nic nepomůže....

bergos píše:dyť to má dnes už skoro každá guma, ale zázraky od toho nečekej.

No nevim, ale koukal jsem že to má většina Dunlopek a pak sem tam nějaká guma, možná to má většina, ale v tom případě většina značek to neuvádí do názvu nebo do info o pneu... :wink:
dandy

#23 Příspěvek od dandy »

Chcem sa spýtať, či je rozdiel v kvalite týchto diskov č.58 medzi Rondell a Aluett, lebo v predajni môžem kúpiť Aluett za dobrú cenu a predajca tvrdí, že Rondell alebo Aluett je jedno, že výrobca je rovnaký.Vopred ďakujem za vaše skoré odpovede, lebo mi to dosť súri.Jar je už tu.A ešte budem rád ak mi poradíte, či kúpiť na e39 s M-podvozkom 18-ky alebo 17-ky a či všetky rovnaké, alebo je lepšie dať na zadok širšie.
Odpovědět