pls uz nevim jak dal tak se ptam i dlasich zkusenych kolegu z bmwklubu. porad mi pribrzduje na e36 touringu (spolujezdcuv) zadni brzdic uz je vymenen kotouc jelikoz ten puvodni uz jednou svitil jak zarovka nove desky vycisteny a namazany vodici cepy plovouciho ulozeni brzdice na kotve, vycisten pistek, odvzdusne brzdovy okruh a porad ta ...... pribrzduje.
nevite nebo nemate s necim podobnym zkusenosti?
neni tam nejake zpetne ventil nebo tak neco co by mohlo odejit?
jeste zkusim v patek vymenit komplet brzdovku a vyhodit manzetu pistku aby pistku nic nebranilo v chodu a jinak uz opravdu nevim.
jeste me napadlo ze by desky byly tak moc silne kdyz sou nove ze pistek se pistek uz nema kam vracet. co???
predem Vam vsem moc dik za jakekoli napady ci pripominky.
dik
Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.
Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.
giovanny píše:Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.