Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 zadni brzdy - porad brzdi !

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ManyP »

ahoj vsem

pls uz nevim jak dal tak se ptam i dlasich zkusenych kolegu z bmwklubu. porad mi pribrzduje na e36 touringu (spolujezdcuv) zadni brzdic uz je vymenen kotouc jelikoz ten puvodni uz jednou svitil jak zarovka nove desky vycisteny a namazany vodici cepy plovouciho ulozeni brzdice na kotve, vycisten pistek, odvzdusne brzdovy okruh a porad ta ...... pribrzduje.
nevite nebo nemate s necim podobnym zkusenosti?
neni tam nejake zpetne ventil nebo tak neco co by mohlo odejit?

jeste zkusim v patek vymenit komplet brzdovku a vyhodit manzetu pistku aby pistku nic nebranilo v chodu a jinak uz opravdu nevim.

jeste me napadlo ze by desky byly tak moc silne kdyz sou nove ze pistek se pistek uz nema kam vracet. co???

predem Vam vsem moc dik za jakekoli napady ci pripominky.
dik
Dlugy

#2 Příspěvek od Dlugy »

Určite je to brzdič??
U mňa to bola pakna ručky... :wink:
ex e36 325i, ex e46 320D, e70 35D
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ManyP »

rucka to neni jeikoz sem ji i zkusil vyradit ze hry a nepomohlo to mimo to je vubec neobrzdena a to by bylo na ni a na kotouci poznat takze:

rucka to neni!!!
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ManyP »

doplnujici info:

bmw je vybaveno abs a asc (protiprokluz)

nemuze to byt tim???
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

ja bych rekl ze mas furt zasekly pistek, normalne vymenit brzdic za jiny, kdyz zamacknes pist sikovkama tak to jde v ramci mezi v ruce lehce?

pripadne s tim abs, muzes zkusit odpojit rele abs v pojistkovnici v motoru a chvili s tim jezdit, aby nepumpovala pumpa
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
giovanny

#6 Příspěvek od giovanny »

Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.
giovanny

#7 Příspěvek od giovanny »

Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.
giovanny

#8 Příspěvek od giovanny »

giovanny píše:Ahoj už se mi stalo ře tenhle problém způsobovaly brzdové hadice,vyměn obě,nejlíp však celou sadu.Za boha jsme nemohli přijít proč to pořád brzdí a ejhle hadice nepropouštěla zpět nebo jen velmi málo po výměně vše ok,, a dej i novou komplet kapalinu.

Sorry nějak jsem klikl 2x :oops:
HAMANN

#9 Příspěvek od HAMANN »

Jo zkus ty hadice, me to na jedno aute delalo ve predu ze taky pribrzdovala jedna strana!
Odpovědět