ahoj, když vyndám filtr pevných částic u 530d e61, vznikne problém??? mám ho ucpaný a nechci ho tam dávat. u francouzů je to v řiti a skočí top do nouzového režimu, koncernům je to fuk a co báwo? nezadělám si na problém? díky za info
emisema to vzdycky projde, ale problem bude s nahradnim rezimem jednak je na vyfuku cidlo tlaku vyfukovych plynu, dal auto pocita s regeneraci filtru pevnych castic atd. takze jedina sance je koupit druhej. Ted jsou trosku zlevneny takze to neni jak kdyz to stalo cca 80k.
tak mě asi nic jineho nezbyde než ho koupit. myslel jsem že tady bude mít někdo konkrétní zkušenost protože j bmw v liberci mě řekli že vyndání je možné tak jsem z toho jelen. ale díky za info
POKUD VYNDAS TEN FILTR TAK SE TI ROZVITI CASEM KONTROLKA MOTORU JINAK S AUTEM TO NEUDELA NIC A I TO LIP JEDE JELIKOZ SE TO NEDUSI TOLIK JO A MALINKO ZAKOURI PRI SLAPNUTI PLYNU. VIS URCITE ZE JE TEN FILTR K.O? CO TI TO DELA?
Zdarec, tušíte někdo, mám u E60 530d najeto 180tis, objevili se nějaké problémy, od 3tis otáček netáhne a bylo mi řečeno, že to může být tímto filtrem. Bohužel mi technik nechtěně resetoval počítadlo, takže dle toho to nepoznám a diagnostika nehlasí žádnou závadu. Děkuji D.[/b]
DanielM píše:Zdarec, tušíte někdo, mám u E60 530d najeto 180tis, objevili se nějaké problémy, od 3tis otáček netáhne a bylo mi řečeno, že to může být tímto filtrem. Bohužel mi technik nechtěně resetoval počítadlo, takže dle toho to nepoznám a diagnostika nehlasí žádnou závadu. Děkuji D.[/b]
... také mne to napadlo, mám s tímto zkušenost z TDI, ale tam se váha chovala jinak, tah motoru kolísal v celém spektru otáček, takže nevím - asi to nebude ani ten DPF, spíše prostě něco s turbem a jeho regulací ...
Ale díky
D.