Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Je toto možný?
-
-
....já prostě nemám rád, jak někdo narve na bmw "hustý tunnerský díly" a myslí si že to bude vypadat nejvíc hustě atd... Prostě není nic nad klasickej M-packet
... jinak abych to auto úplně neshodil - přecijen to kdysi bývalo bmw jak má být a nezaslouží si myslím od nás tolik ošklivých slov, tak musím říct, že ten interier je celkem hezkej, až na tu hovadinu co je na volantu...

Tak, tomu říkám opravdu umění (já tomu říkám velice kvalitní "vydletuning"
), když někdo dokáže pěkný auto takhle zkazit. Docela by mne zajímalo, kolik ho stálo takhle to auto "vytunit". Jinak jak tady psal peterwinter není nad klasickej M-packet. Ono méně je možná někdy více. Každopádně tomu typovi, přeju hodně štěstí při prodeji
. Docela bych i rád viděl toho člověka co si tohle koupí. Ze všeho "nejlepší" je ten výfuk :palec: . Jo a když už majitel investoval docela velký prachy do takovýhleho laku (podle mne to patří tak možná na nějakýho Golfa I.), tak by si mohl ušetřit nějakou kačku i na ty pedály a nevyrábět takovouhle slátaninu. Jinak kola dělaj auto a tady se mu ty "nízkoprofiláče moc nepovedly" 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidi do toho narvou nesmysl a pak se diví , že to nemůžou prodat..Některý auta v sérii vypadají skvěle a oni tam narvou všechno možný co jde a napíšou komplet tuning a vypadá to jako kolotoč z poutě..Tuning se mi už moc let nelíbí , jestli se dá říct těmto autum tuningové auta..Tuning=ladění , nevím co tedy znamená komplet tuning ,když tam je děsný křídlo a výfuk ...