rockheart píše:setrvák 21.000,-
spojka 11.000,-
Na jaký auto proboha?

xSAFA píše:No auto mám necelý dva roky...
čistě investice (bez pořiz. ceny): 86500,-
Počítám jak díly tak provozní náplně, filtry, doplňky atd... Prostě vše krom benzínu, stromečků a jiných drobností... Navíc mám odečteny prodané díly...
Ale v plánu je toho ještě víc než dost počítám ještě tak 70tis do něj půjde než to bude alespoň trochu tip top...
Chápu že tohle někdo nechápe, ale mě je to celkem jedno že to nechápeKdo chce to pochopí, kdo nechce ať si nechá své rozumy pro sebe. Někdo má auto jako spotřebák, pro někoho je to koníček takže asi tak...
Nemám rád lidi co hrozně moc chytračí a za každou cenu se mi snaží dokázat že jsem asi uplnej magor že můžu investovat do 15 let starýho auta... Na otázku jakej mají oni koníček mi třeba jeden odpověděl že rád lyžuje, tak jsem se ho zeptal kolik ho stálo komplet lyžařské vybavení... Když mi řekl jen že bunda 20tis tak jsem ho přerušil a vysvětlil, že můj koníček je auto a lyžovat budu klidně v šusťákovce za 1200Každýho baví něco jinýho a každej koníček něco stojí... Proto mě neustálé rozpaky udivují...
rockheart píše:M54, njn...... nemůžu za toto nejsou originály??? Ale nic si z toho nedělej, začíná mi odcházet navi. To je tuším dalších 30
![]()
Teď mi to někdo na hlídaným parkovišti obešel s klíčem v ruce, takže dalších 10.... Nemá to konca. Jsou to dobrý auta, ale bohužel jen pro bohatý. Takže se svým BMW končím