Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes u E60...nesvítí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
smoler

#1 Příspěvek od smoler »

Nechal jsem si umýt auto a přestali mi svítit levé AE, závada se objevila ihned potom,takže si myslím,že se tam dostala voda,předtím bylo vše v pořádku...napadá někoho co s tím...díky za rady
_peper
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Vysušit, prostříkat nějakým sprejem na kontakty nejlépe s vodou odpuzujícím efektem.
fredy

#3 Příspěvek od fredy »

no me taky nesviti, ale vytřepal se mě konektor ktery je pod světlem, každopádně musíš vydělat světlo a mrknout na to...
smoler

#4 Příspěvek od smoler »

Vydělat světlo :? no to se mi moc nechce...je to obtížné mám si na něco dát pozor
fredy

#5 Příspěvek od fredy »

vydělané ho máš za 5min, je to jen pár šroubu a trochu zručnosti.... myslím že žádná zrada tamnení, konektor je dole, kdyby to bylo vypojené, tak radím rovnou nějak přilepit, at to nemusís montovat 2x jako v mém případě...
smoler

#6 Příspěvek od smoler »

fredy píše:vydělané ho máš za 5min, je to jen pár šroubu a trochu zručnosti.... myslím že žádná zrada tamnení, konektor je dole, kdyby to bylo vypojené, tak radím rovnou nějak přilepit, at to nemusís montovat 2x jako v mém případě...
Tak jsem to zkoušel,těch pár šroubů vytočil ale světlo jsem nevyndal,ale každopádně vím,že bude prasklá žárovička co žene světlo do AE,takže si dám druhý pokus... :?
Odpovědět