i z těhle aut jsem vybíral, takže jsem v nich něco málo najezdil...
Takže, ze Z4 okamžitě sundat runflaty, jinak je to opravdu uskákanej krám... Pokud skáče nová Z4 i bez runflatů, tak bych si ani nedivil..
se staženou střechou a windshotem se dá jet 160kmh a je relativně ticho. je to přetáčivá svině, musíš s tim umět jezdit a fajnšmekr s tim bude rychlej a ještě si užije... jenže u většiny lidí je to nedoceněný fakt a já osobně znám mraky lidí, co na to nadávaj... Pokud seš řidič a cejtíš s autem, tak si užiješ. Místa uvnitř je dost, kufr je oproti mx 5 obr, o šestiválci se snad ani nemá smysl bavit. Mínus je převodovka, jako u většiny posledních bmw - je taková gumová... Sedíš hodně vzadu a to je opravdu divnej pocit a chce si na to zvyknout.
Mx 5- je asi o 350kg lehčí

Nevim co chceš za generaci, já chtěj jedině dvojkovou, současná ztrácí smysl, už je to opravdu moc komfortní...
Kufr je strašnej, nedáš tam prostě nic, hluk nad 100kmh je ukrutnej a uvnitř je to strašně mrnavý - to je super, mám rád takový auta, ale měřim 184cm a kouká mi skoro hlava ven...
MX 5 je na okresky a ykouzlí ti usměv na rtech i když jedeš pomalu. To auto jde neskutečně za volantem, je přetáčivý a přitom čitelný a hlavně - ta malá váha je sakra znát a ten silnější motor si s tim hraje. BTW mx 5 neni o rychlosti 0-100kmh apodobně..
Volil bych MX5, na českých cestách se s tim svezeš líp... I s tou třetí generací.
Z4 neni tak hravá, rychlost nevnímáš tolik jako v mx 5... je celkově těžkopádnější...
ale MX 5 neprošla kvuli tomu, že sem se tam nevešel, hodně malej kufr a ukutnej hluk nad 110kmh...
Výběr je na tobě. Já bych asi volil Z4 na non runflat gumách