Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nefunkční DO na centrál

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fredy

#1 Příspěvek od fredy »

tak nevim, z ničeho nic, mě přestalo fungovat DO na mé E61, zaparkoval jsem u obchodu, chci zamknout a nic, tak jsem otocil klickem ve dverich a sel nakopit, pozdeji sednu do auta, zase jsem musel odemknout klickem, nastartuji radio najednou nema ulozene stanice a dokonce i nastaveni klimatizac atd bylo rozhašeny. tak jsem jel domu, doma jsem to vypnul a po nejake dome zase nastartoval, stanice uz byli ulozeny a central kupodivu fungoval na DO. tak jsem zase nekam jel a uz jsem nezamknul, od té doby už to fubec nefunguje:( ted jsem mel vypojené mínus na baterce asi hodinu, všechno tam zustalo uložený, jako stanice atd. jen se mě vynulovalo počítadlo ale chová se to pořád stajně, nevíte co s tím? chtěl jsem to nějak resetnout ale nepovedlo se tro když tam zustali uložené ty stanice...

Toto téma patří do sekce Servis - 5er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Ta dálka nechodí duď proto,že je špatný klíč tak zkus jinej.Nebo odcházely antény pro DO a nebo je zlámaný svazek do skla kufrových dveří.
Odpovědět