Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak jsem dopadl po povodních...
to zaboli a nasere
ale co bych napsal to fakt nevim...asi jsi do toho hodne zahucel,jako ze s penezma..nechci radit,ale vis jak je to s laskou,bud preboli,nebo....neboj prijde urcite neco novyho,ne?my blazni si na to vemem klidne i pucku ne.mam sice 1.6 e36je ma prvni a nevim co bych delal kdyby se s ni stalo cokoliv podobnyho..asi bych se zblaznil.hodne stesti s tim vsim,co te ceka ti preju zatim Alex nevzdavej to!pokud nejde o zivot,tak jde o hovno!

Koby píše:lituju, ale zároven nechápu, že si nevzal kus špagátu a to auto neodtáhnu pár metrů na kopec

Pojištěné proti živlu to nemám. Ale myslím,že pokud dám auto do servisu,tak za něj přebírá odpovědnost servis.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem si koupil časopis "Instinkt" a máš tam u článku o povodních fotku tvýho auta!Bohužel o takovou fotku si určitě nikdy nestál,připojuji se k hromadné autosoustrasti.Jinak nezoufej,dětma nic nekončí,není to takový finanční strašák,jak se z toho dělá,když se člověk trochu snaží,tak se vedel toho dá fungovat pořád stejně i se svými koníčky,takže hlavu vzhůru. 

-
- Kontaktovat uživatele:
TomsonT píše:Koby píše:lituju, ale zároven nechápu, že si nevzal kus špagátu a to auto neodtáhnu pár metrů na kopec
Kéž by to tak šlo. Díváš se na TV? To nebyla povodeň kdy pomaličku stoupala voda a některé věci šly zachránit. To prostě bylo zničeho nic a navíc jsem to měl v servise asi 20km od domova.
Pojištěné proti živlu to nemám. Ale myslím,že pokud dám auto do servisu,tak za něj přebírá odpovědnost servis.
Moc se nedívám, mám ji plný zuby