Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///Mko už to nerozdejchá

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
macam3
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od macam3 »

Tak sem nějaky ten měsíc členem,ale vložit své Mko do klub.aut už nestihnu :( po 9 měsícich práce,starostí,trápení,nervování sem si stačil udělat cestu za prací do chorvatska.sem týden doma a léto pro mě zkončilo,tšsně před finálnim dokončení a doladění úprav sem včera ///Mko rozsekal,byla to 3.2SMG+Rotrex a mnoho dalšího,prostě moooc kaček aby byla TOP, vyvázl sem bez škrábance,k mému ůdivu,zvladl sem 9let na moto a ted ani jedno léto v Mku :cry: ,chyba byla z větší části moje,mohl sem jed pomaleji,to už nevrátim,ale byl sem(na čtyřproude sil.)v pravém pruhu když vedle mě auto dostalo aquaplaning,přišel o levé zrdcátko a po úhybném škubnutí volantem(ani nové SP9000 to mě nezachránily) sem dostal kopanec a dál sem mohl jen přihlížet ,no přiložím pár foto,ty budou mluvit za vše,přihodím i z cesty do HR,aby byla trochu představa jakym směren se to vyvíjelo ...................můžu jen všem přát aby se to nikomu nepřihodilo a za deště dávali majzla i kolem sebe :?
Přílohy
4.jpg
4.jpg (88.3 KiB) Zobrazeno 739 x
3.jpg
3.jpg (94.14 KiB) Zobrazeno 739 x
2.jpg
2.jpg (99.05 KiB) Zobrazeno 739 x
-1.jpg
-1.jpg (70.24 KiB) Zobrazeno 739 x
před
před
08072009477.jpg (89.98 KiB) Zobrazeno 739 x
před
před
08072009475.jpg (74.2 KiB) Zobrazeno 739 x
před
před
10072009494.jpg (62.57 KiB) Zobrazeno 739 x
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Tak to zamrzí. To je z Mostu do Bíliny?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
macam3
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od macam3 »

jj :( ......trefil sem přímo pomníček kluka co tam na moto před 2rokama zůstal,asi musel při mě stát..........
Kail

#4 Příspěvek od Kail »

Auta škoda veliká,ale buď rád že neležíš v nemocnici nebo něco horšího.Přecejen to mohlo dopadnout hůř,a kor v cabru...
Auto bude nový :wink:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patriot »

No to si měl kliku :?

Je tam rovinka, co si dělal ? 8O :roll:
Wickerman

#6 Příspěvek od Wickerman »

Ty jo, tak to je fakt škoda,ale jak bylo již řečeno - bud Ku..a rád, že jsi z tohodle vůbec vyváznul bez zranění atp.!!!!
Zdraví je jen jedno, a jestli můžu vyzvídat, v jaké rychlosti se ti to stalo???
macam3
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od macam3 »

patriot píše:No to si měl kliku :?

Je tam rovinka, co si dělal ? 8O :roll:

:? joo velkou..........rychlost...jouda vedle chtěl moje zrdcátko ..no a pak už to mělo rychlej sešup...... :(
Lion
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lion »

Chlape tak tohle mě mrzí, fakt velká škoda. Tohle se většinou stane hrozně rychle a člověk už s tím málokdy co udělá. Hlavně, že si celej. Snad se z auta dá ještě něco zachránit a prodat. :(
macam3
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od macam3 »

Wickerman píše:Ty jo, tak to je fakt škoda,ale jak bylo již řečeno - bud Ku..a rád, že jsi z tohodle vůbec vyváznul bez zranění atp.!!!!
Zdraví je jen jedno, a jestli můžu vyzvídat, v jaké rychlosti se ti to stalo???

to sem,no a proto mě to taky tak sere,ležet zas po roce v nem. tak si jen říkám seru na auto,sem tu jen jednou bud rád

no dost,na to že chcalo,ale než to přišlo sem jel rychleji a v kolejích a držel jak přibitej....ted už to zpět nevezmu no cca140-150kmh
macam3
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od macam3 »

Lion píše:Chlape tak tohle mě mrzí, fakt velká škoda. Tohle se většinou stane hrozně rychle a člověk už s tím málokdy co udělá. Hlavně, že si celej. Snad se z auta dá ještě něco zachránit a prodat. :(

byl to sešup.............
uvidím co poj.,bud to rozprodám nebo budu zas přes zimu makat a postavim to do jiný 8)
plysakmartin

#11 Příspěvek od plysakmartin »

Ou, to je velká škoda, bylo opravdu nádherný :cry: . Ale aspoň jsi v pořádku a to je hlavní
cabal
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od cabal »

v hajzlu, tyhle situace zna, jak někdo vidi M3 chce hned zavodit, ale na mokru na to seru v jakymkoliv autu. co už, snad pojistka a bude fajn, duležite je že se nikomu nic nestalo, na auto ser, přejde, jsou to jen prachy a auta jsou spotřební material ...
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Jandy »

R.I.P. :(
4am

#14 Příspěvek od 4am »

velká škoda , ale hlavně že si na živu . mě by jen zajímalo jestli na vznik toho aquaplainingu nemá vliv i to, že auto je snížený a má tuningové nebo snížené nárazníky. tím nechci zakladat flame jen by mě to zajímalo
TomsonT

#15 Příspěvek od TomsonT »

Chlape taky Tě musím politovat. Moc dobře vím jak Ti asi je.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

4am píše:velká škoda , ale hlavně že si na živu . mě by jen zajímalo jestli na vznik toho aquaplainingu nemá vliv i to, že auto je snížený a má tuningové nebo snížené nárazníky. tím nechci zakladat flame jen by mě to zajímalo

Podle mě má vliv tak akorát šířka kol, typ a hloubka vzorku + geometrie (což minimálně u odklonů může mít souvislost se snížením)...
all

#17 Příspěvek od all »

Hale, moc tě lituju, bud rád že jsi vyvázl bez úrazu, auta je škoda, moc jsem se těšil až to porovnáme a pokecáme o tom kdo do toho nasypal víc... hrozná škoda.. :cry:
prase007

#18 Příspěvek od prase007 »

Je to smutek :(, ale zbyly ti obě ruce i nohy abyses do toho pustil znova a navíc jsi získal zkušenost, takže příště se ti to už nestane !
macam3
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od macam3 »

Fx píše:
4am píše:velká škoda , ale hlavně že si na živu . mě by jen zajímalo jestli na vznik toho aquaplainingu nemá vliv i to, že auto je snížený a má tuningové nebo snížené nárazníky. tím nechci zakladat flame jen by mě to zajímalo

Podle mě má vliv tak akorát šířka kol, typ a hloubka vzorku + geometrie (což minimálně u odklonů může mít souvislost se snížením)...

podvozek byl orig M(bez úprav)gumy SP9000(nové, naj. do HR a z5)215 a 245 nárazniky R-InfinityII,vliv, nevlil , žiju :) a zpátky to už vzít nejde :?
macam3
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od macam3 »

all píše:Hale, moc tě lituju, bud rád že jsi vyvázl bez úrazu, auta je škoda, moc jsem se těšil až to porovnáme a pokecáme o tom kdo do toho nasypal víc... hrozná škoda.. :cry:

Mi povídej :cry: sem to chtěl mít do Bigu sakumprdum hotovo,no nevím jak ty ale ty 4kila hold konec nejsou jak sem si myslel,a ty stovky hodin,mě asi prdne v kouli,to zas budu pořád v rachotě.....................

:) no aspoň jedna dobrá zpráva....srdce a ostatní vnitřnosti jsou OK,sem si oddychl :smile2:

no akorát ty hrnce to pěkně odsraly :?
Přílohy
5.jpg
5.jpg (93.46 KiB) Zobrazeno 300 x
Odpovědět