Moc mě to mrzí, je to velká škoda a velký štěstí v neštěstí že jsi vyváz bez zranění! Všechno se to uděje rychlostí lusknutí prstu, zažil jsem to na vlastní kůži a pamatuju si že jsem z auta vystupoval vysmátej a strašně šťastnej že se mi nic nestalo. Tak alespoň to.
Snad dáš brzy dokupy něco nového. držim palce a drž se
Přesně tak , buď rád , že jsi v kupě a v pohodě Vezmi "rozum do hrsti" a popřemýšlej co se s tím dá dělat a věř mi , že se tomu potom u opravenýho nebo novýho auta zasměješ...
Hodně štěstí ... :palec:
cabal píše:ještě ty fotky, at je scénář kompletní ... na prachy jebat ... vznikly aby se utrácely
¨
taky sem na ty fotky zvědavej, to asi nejsem sám
Mám obavy, že jsi. Protože my, platící, je vidíme.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kamo soucitim stebou,ja mel svoje IS 50dni, pak prisla sobota 20.6.2009 8:50 a zatacka s vyjetyma kolejema a v desti a pak stacilo 78m do dalky s 4x pres strechu a bylo po vsem
Normálně mě zamrazilo, když jsem četl ten první příspěvek a spojil si to dohromady. M3 byla nádherná, je to tak měsíc zpět, co jsi mě v ní předjížděl na stejné silnici a taky jsi celkem pelášil. Kurňa to je ale škoda Ale jak píšou kluci, buď sakra rád, že to skončilo tak, jak to skončilo. Přeju hodně sil do stavby nové M3.