Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zase jedno podezřelé BMW v bazaru - pozor
v dnešní době problém koupit auto, kor BMW, je to atraktivní auto..hlavně co jsem viděl co dokáží s auty v wheeler dealers, mimochodem pěkný pořad, koupí šunku a zrenovují a prodají za profit, byla tam E30 a E24..
jen mě překvapuje kolik aut v prodeji je dovezeno z itálie, čekal bych že více jich bude z německa, přesně jak kolega píše, italové jezdí jako ko*oti, každou chvíli to moped otřel o auto jakoby nic
jen mě překvapuje kolik aut v prodeji je dovezeno z itálie, čekal bych že více jich bude z německa, přesně jak kolega píše, italové jezdí jako ko*oti, každou chvíli to moped otřel o auto jakoby nic
-
- Kontaktovat uživatele:
Bullitt píše:v dnešní době problém koupit auto, kor BMW, je to atraktivní auto..hlavně co jsem viděl co dokáží s auty v wheeler dealers, mimochodem pěkný pořad, koupí šunku a zrenovují a prodají za profit, byla tam E30 a E24..
Nebuď línej a vyjeď do Němec

MartyE30 píše:Bullitt píše:v dnešní době problém koupit auto, kor BMW, je to atraktivní auto..hlavně co jsem viděl co dokáží s auty v wheeler dealers, mimochodem pěkný pořad, koupí šunku a zrenovují a prodají za profit, byla tam E30 a E24..
Nebuď línej a vyjeď do Němec![]()
o to nejde, mám tu připraveného člověka co jezdí ale ono ani v německu momentálně není nic co by mě zaujalo(buď to má nahoněno, je to po bouračce, soc výbava a nebo to je od těch špín)...
Kdyz shanis 328, tak si na mobile vyberes ... znamy si dovezl na vlastni pest ted kupe ... pravda nekupoval dle ceny, ale dle stavu ... 11k euro, ale opravdu velky mazlik v mpacketu a vsechno maka jak svina a hlavne to neskutecne jede (az prekvapive na 328)... herky z cech a nejlevnejsi kousky na mobile.de vzdal po asi dvou navstevach.
-
mari píše:Auta z Itálie jsou špíny až na vyjímky. Italové jsou debžové, parkujou stylem bum, bum, nějaký škrábance, boule nebo špína je vůbec nezajímá. Málokdo se tam o auto stará pečlivě. Proto jsou tam taky auta tak levný, šikovný český ručičky je změní k nepoznání.
Nemohu souhlasit , musíš jen vědět od koho kupuješ!!,, nemáš li kontakty,neumíš li jazyk tak jsi odkázaný brát mrdky jako každy Bulhar na demoličkách nebo u potulných Iránců,Tunisanů a podobné verbeže z různých pronajatých parkovišt a zablácenách pozemků, kde se ještě stí tacho ukrade co se dá./ viz SRN Turci a jim podobní/!!! Lepší variantou jsou ofic concesionáři ,,ale zase známosti otom to je.
jinak top řešení je mit vazby na priávátní lidi co se auty vůbec nezabývají ale mají kolem sebe lidi co mají peníze a ůroven a pak by ses divil jaké jsou v Itálii auta

-
Bullitt píše:nikdo se nebyl podívat na to z3 Coupé za 200tis?
ještě se zeptám, jestli neznáte bazar EU v českých budějovicích, mají tam 3 od pohledu krásné E46ci (stříbrné, modré a černé) vše kolem 100tis km serviska, jeden majitel TOP stav, mám to značně z ruky tak nechci přijet abych se zase otočil a jel zpět.
Z EU Automobile jsem pred rokem koupil taky jednu 328ci.Pro slibenou servisku jsem si pak jezdil asi pul roku.Stale se na neco vymlouvali tak jsem to vzdal.Nez jsem dal penize na drevo tak super jednani.Po zaplaceni uplne strasny.Mimochodem vsechny tri auta uz tam stoji rok.Tenkrat staly kolem 300tis.