Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Je těžké se vyrovnat s tím žes nekoupil BMW...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od D-E-J-V »

patriot píše:
D-E-J-V píše:já si zase myslím a to se nechci hádat že nej kára byla M3 E46 CSL...nejel sem ani v jedné ale je to můj názor...kámoš tedka vyhrál na srazu sportovních automobilů svezení "jen" v právě e46 CSL a když vysednul tak to stálo za to....klepal se celý jak kdyby měl zimnici a mluvil o tom ještě měsíc...a to není žádný prdola...se mnou v iS zažije hodně adrenalinu:)..ale to vlastě každý:D...poslední dobou po mě lidi vyloženě chcou at je pořádně svezu...a já se vůbec nebráním:D

Bavíš se o 103 kilowatovém 1,8 Is??? :roll: :roll: :wink: Že to popisuješ jak to CSLko ... :wink:

jo bavím..ale až v poslední větě...nemám ohromující výkon..ale tam kde bydlím jsem nejmenovaný král:)...který bude doufám ještě dlouho žít...:D
Kail

#22 Příspěvek od Kail »

Tyvole :roll: ,bych tě sesadil z trůnu i já s TDS,mám 105kw :smich2:
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od PetacekBE »

No páni zajímavé - jinak když už jsme tedy u toho - svezl jsem se v tomto bouráku a musím říct - klaním se
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ROBi »

Kail píše:Tyvole :roll: ,bych tě sesadil z trůnu i já s TDS,mám 105kw :smich2:

No a já mám taky TDSo a ještě o pár kg míň, než ty... to bude boj :D
Yngwie

#25 Příspěvek od Yngwie »

Kail píše:No že BMW nemá žádnej vyloženě sportovní model je fakt,ale zrovna R8 bych za takový taky nepovažoval...
To nemá se supersportem nic společnýho,je to prostě mrdka přecpaná elektrikou a všema možnýma i nemožnýma systémama konstruovanýma tak,aby v tom mohlo jezdit každý pako co na to má prachy.Jediný co to má opravdovýho je motor,který ale nemá od Audi jako takové nic (právě proto za něco stojí že :) ).

Prostě jak už někdo řekl,snadno říditelný supersport :D

Ty tak to mas odvahu takhle shazovat R8 :D ... je to luxusni sportak a neznam review, kde by to auto shodili, ze je pro pozery
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od BMWPower »

JJ. Země zaslíbená...tam je možný všechno. :D
tds

#27 Příspěvek od tds »

řekl bych čórka a papíry z 8pade.jinak si to nedokážu vysvětlit.
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jandy »

Yngwie píše:
Kail píše:No že BMW nemá žádnej vyloženě sportovní model je fakt,ale zrovna R8 bych za takový taky nepovažoval...
To nemá se supersportem nic společnýho,je to prostě mrdka přecpaná elektrikou a všema možnýma i nemožnýma systémama konstruovanýma tak,aby v tom mohlo jezdit každý pako co na to má prachy.Jediný co to má opravdovýho je motor,který ale nemá od Audi jako takové nic (právě proto za něco stojí že :) ).

Prostě jak už někdo řekl,snadno říditelný supersport :D

Ty tak to mas odvahu takhle shazovat R8 :D ... je to luxusni sportak a neznam review, kde by to auto shodili, ze je pro pozery

Tak tak, všude to auto chválí pro jeho schopnosti na cestě a nikolv pro schopnost balit kundy. Já Audi nerad, ale to se jim musí nechat R8 je postavená fakt dobře a BMW na ni nemá odpověď. Jak já bych si chtěl pověsit do garáže plakát supersportu od BMW. :(
Regis

#29 Příspěvek od Regis »

M6 s Motorsport packetem nebo jak tomu rikaj je na okruhu skoro stejne rychla jako ta V8 (= slabsi) R8 - k memu velkemu prekvapeni. Myslim ze debakl s M1 BMW odrazuje od supersportu. :) Navic co budes vyrabet, SUV kteryho prodas miliony, nebo supersport kteryho se proda 10 ks rocne? Co lidi chtej, to se vyrabi.
Don

#30 Příspěvek od Don »

je videt, ze v rusku je fakt mozny vsechno. jinak bmw se ubira opravdu podivnym smerem... X5 pochopim, ale X6 je fakt ulet.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Infe

#31 Příspěvek od Infe »

BMW neni zrovna chuda automobilka, tak by se po krizi mohli pochlapit a neco krasne ztratovyho supersportovniho vyplivnout na trh :-(.
elephant

#32 Příspěvek od elephant »

Don píše:je videt, ze v rusku je fakt mozny vsechno. jinak bmw se ubira opravdu podivnym smerem... X5 pochopim, ale X6 je fakt ulet.

No, když vezmu, že v Praze je polovina SUV X6 tak to úlet neni...je to normální firma, která chce vydělat a zaplňuje volný místa. Vývoj se z něčeho zaplatit musí... :wink:
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od D-E-J-V »

Kail píše:Tyvole :roll: ,bych tě sesadil z trůnu i já s TDS,mám 105kw :smich2:

aby si to pochopil...nemluvím tu vůbec o výkonu...ale to už sem tu jednou psal...tak nevím čemu se směješ?
Don

#34 Příspěvek od Don »

elephant píše:No, když vezmu, že v Praze je polovina SUV X6 tak to úlet neni...je to normální firma, která chce vydělat a zaplňuje volný místa. Vývoj se z něčeho zaplatit musí... :wink:

tady mluvime o smeru ne o mezerach v trhu... stejne se takove auto koupi jen clovek co se potrebuje predvest a mit pekny sperk. jinak ja absolutne neprakticke. a polovina SUV? :) tezko
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
elephant

#35 Příspěvek od elephant »

Je nesmysl se tu hádat, když oba dva víme, že je to řečeno obrazně a myslim, že jsi to pochopil :wink: . Hlavně i argument o praktičnosti je lichej, spoustu lidí nepotřebuje praktický auto, stačí když se jim líbí. A když se bavíme o směru, tak z jakých peněz si myslíš, že ho bude BMW udržovat? Z těch, co získá na mainstreamu.
Výbornej příklad je Cayenne (to byl velikej šok)...jestli víš, jak na tom bylo Porsche v 90.letech, tak i víš, že by takový libovky jako GT3 RS bez peněz z Cayenna šly těžko...
Don

#36 Příspěvek od Don »

jasne pochopil ;) posche chapu kdyz nedela nic jineho nez sportaky. ale proste hybrid X6 ne. napul se tvari jako sportak, napul jako SUV, napul jako off... takova spatlanina a stejne rozpacity pocit z nej mam ja.
ARMAN

#37 Příspěvek od ARMAN »

očekavam vlnu protestujicich členu jak je zvykem:

Obrázek
Kail

#38 Příspěvek od Kail »

No hurá,a supersport je na světě :!:
kyo

#39 Příspěvek od kyo »

já nevidim problém v tom, že bmw rozšiřuje nabídku modelů. když se to prodá, tak proč ne. problém vidím v tom, že třeba e9x je prostě obyč auto s obyč přístrojovkou a obyč vším. a nemyslím si, že e46 byl neúspěšný model a proto bylo nutné dávat stahování okének do madel dveří, dávat rovnou přístrojovku, odstranit ekonoměr ( který je stokrát lepší než nějaké dig.údaje..)
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MattyX Moderátor »

kazdy osel ma bmw :P
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Odpovědět