Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Je těžké se vyrovnat s tím žes nekoupil BMW...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Martinéz

#41 Příspěvek od Martinéz »

kdyz jsme u toho cayenne, tak jejich TDi, kterymu ujede opravdu ledasco, je pro me obrovsky zklamani.. chapu jejich krok, ale proc nesahli po 4.2 TDi? To potrebujou opravdu tak masovy prodeje, aby nasrali vsechny majitele V8 Cayennu, kdyz pustej do sveta neco, co vypada stejne (ne-li lip diky faceliftu), ale je takhle spotrebni a vlastne poddimenzovany :([/img]
elephant

#42 Příspěvek od elephant »

kyo píše:já nevidim problém v tom, že bmw rozšiřuje nabídku modelů. když se to prodá, tak proč ne. problém vidím v tom, že třeba e9x je prostě obyč auto s obyč přístrojovkou a obyč vším. a nemyslím si, že e46 byl neúspěšný model a proto bylo nutné dávat stahování okének do madel dveří, dávat rovnou přístrojovku, odstranit ekonoměr ( který je stokrát lepší než nějaké dig.údaje..)

Kde si vzal, že v E90 ekonoměr není...vezl jsi se v tom vlastně někdy? Jinak podle mě je to věcí názoru a umění volby, aby E90 vypadala dobře. Seriová E90 vypadá hrozně o tom žádná, ale neni nic, co by m-paket, blackline světla sekundovaný lištičkou z performance paketu a 19 palcový performance kola nespravily...to auto je pak bomba :twisted:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Koby »

Jandy píše:
D-E-J-V píše:strašně mě štve že kdysi tak sportovní značka BMW nemá odpověd třeba na R8...mělo by to být BMW které vládne a ne audi...podle mě by každý ocenil pořádný supersport od BMW!!!

Už se to tu řešilo x krát, ale opět mi to nedá, holt nám musí stačit sportovní náčiní X6//M a teď sem někde četl o X5 s V10 z Le Mans se skořepinama a karbonovým kde čím. Je mi z toho do pláče kam to BMW hrne.

jj, taky jsem slyšel od kámoše... :D At to hoděj do nějakých závodů, když se furt chvástaj jaká je to pecka... se ukáže..
Infe

#44 Příspěvek od Infe »

To je proste asi dany tim ze mlady kluci, ktery by chteli nakej supersport nebo aspon poradny kupatko M3 E92 CSL treba, tak o tom jen kecaj a nemaj na to prachy a obvykle kupuji ojetiny coz lidi od BMW moc nezajima. Zatimco postarsi zazobani zakaznici BMW preferujou SUV, protoze to je ted moda a trend, takze pohodli predevsim, ale to jim nebrani, aby si poridili takove hezke X6, X5 M a machrovali s tim na ostatni stejne zazobany paprdy.

Tak to zkratka je. 99% z vas co tu spolecne se mnou breci, ze chcete supersport od BMW, byste na nej nemeli a jestli na nej jednou mit budete, tak si koupite SUV a nechate ridit manzelku, jako tu udelal muj stejc, kterej BTW za mlada jezdil rallye, auta zral jako nic jineho, mel samy stary kupatka, hrabal se v tom od rana do noci a dneska kdyz je ve vate, tak se v aute radsi kouka na televizi nebo spi a ridi jeho zena :-D.
Lolita

#45 Příspěvek od Lolita »

Ja nechapu co vam vadi? Vzdyt ja uvazuju o tom, ze si taky kompim range rovera, nechci se na silnici mezi samimi SUV citit utiskovanej. Sice range rover neni tak komfortni jako citroen C6, ale zase nejsou vsichni vys nez jsem ja a to je velky psychologicky tlak.
prase007

#46 Příspěvek od prase007 »

Já si myslim, že se od BMW dřív nebo pozdějš něčeho dočkáme, doufám že dřív než pozdějš, aby do toho nemuseli díky směrnicím EU nakonec dávat dvoulitr.
kyo

#47 Příspěvek od kyo »

no, podle mě zase e6x je nejhezčí bmw všech dob.. když stojí v řadě aut cokoli od BMW, nezaujme to tolik jako černá e60 v m-paketu. To je prostě nádhera. A když vidím, že se to dá dneska ve slušnym stavu koupit za 400 tis s přehledem, hned jak doplatim tohle auto, jdu do něj :lol:
Marosh

#48 Příspěvek od Marosh »

Lolita píše:Ja nechapu co vam vadi? Vzdyt ja uvazuju o tom, ze si taky kompim range rovera, nechci se na silnici mezi samimi SUV citit utiskovanej. Sice range rover neni tak komfortni jako citroen C6, ale zase nejsou vsichni vys nez jsem ja a to je velky psychologicky tlak.

Jestli citis "velky psychologicky tlak" protoze mas male auto, tak si dojdi k lekari. :) Ja jsem teda nejvetsiho respektu u ostatnich ridicu pobiral s rozsekanym favem, ktery melo osm barev a odpadavajici narazniky. Nestalo se, ze by me nekdo nepustil zaradit, magistralu jsem mel jako slalomovou drahu. :lol: Stacilo najet blatnik na blatnik a i takova X5 nebo Q7 si to rozmyslela. A to jsem tam ani nemel nalepku No Fear. :D
Infe

#49 Příspěvek od Infe »

kyo píše:no, podle mě zase e6x je nejhezčí bmw všech dob.. když stojí v řadě aut cokoli od BMW, nezaujme to tolik jako černá e60 v m-paketu. To je prostě nádhera. A když vidím, že se to dá dneska ve slušnym stavu koupit za 400 tis s přehledem, hned jak doplatim tohle auto, jdu do něj :lol:

Za 400k cernou v M-paketu ve slusnym stavu a hlavne v trilitru nebo vejs to imho nesezenes. Nerikam ze se neda, ale nebude to lehky. I kdyz samozrejme slusnej stav je dost relativni pojem...
Bullitt

#50 Příspěvek od Bullitt »

Lolita píše:Ja nechapu co vam vadi? Vzdyt ja uvazuju o tom, ze si taky kompim range rovera, nechci se na silnici mezi samimi SUV citit utiskovanej. Sice range rover neni tak komfortni jako citroen C6, ale zase nejsou vsichni vys nez jsem ja a to je velky psychologicky tlak.

to není psychologický tlak, říká se tomu komplex méněcennosti :) neber to osobně
jezour

#51 Příspěvek od jezour »

tds píše:řekl bych čórka a papíry z 8pade.jinak si to nedokážu vysvětlit.

To bude ono. Rusko je země neomezených možností.
ARMAN

#52 Příspěvek od ARMAN »

neuvěřitelny je kam se diskuse na bmwklubu je schopna dostat :lol: šlo zřejmě o žert bohateho majitele nebo jeho kamaradů o nic vic :) co jsem byl 3 roky zpět v Moskvě tak luxusnich a drahych aut je tam jak sr*ek tolik člověk nepotka tady za rok co tam za 1-2 dny chozeni po hlavnich ulicich Moskvy. Tam se sjiždi a chtěj bydlet ty nejmajetnějši z celeho ruska proto 1kk ve stavu karlinskeho bytu tam stoji 1mil$
Odpovědět