Přemejšlim o jeho pořízení,mam ale pocit že už se tady na foru vyskytovalo,a i v jiných místech...a neprodalo se...tak jestli nemá nějakou nemoc kromě požírání benzínu v hektolitrech..
Jo tak tohle je ,abych neurazil prodavajiciho,tak skoro pul roku,co jsem ho po prve videl,ale sory nic o nem nevim.Ja bych tohle ale neresil,moje stalo v bazaru minimalne pul roku a jezdi.Zatim vse vpoho,musim to zaklepat tuk tuk tuk
Znám majitele (no znám,asi 3x jsem u něj byl pro díly...) a upřímně bych si od toho nesliboval moc,nic proti tomu člověku je to super chlap a nechá se s ním pokecat,ale ohledně aut tam měl spíš takový různý pološroty všechno nejspíš přitažený z DE prakticky zadarmo,většina na ND...No a ta matná tam taky nebude jen tak,málokdo si lakuje do černý matný (rozumněj nejlevnější varianta celolaku) naprosto zdravý auto žejo
Bassttard píše:No právě že ta matná mě na tom neuvěřitelně rajcuje....prostě správný mafianský vozítko.. ...jestli se teda dá říct o 750 že je to vozíko..
Jj, typické mafiánské vozítko před typickým mafiánským barákem...
Taky znám majitele, opravdu super chlapík, myslím že pokud ho opravdu chceš, tak zvedni zadek, dojeď a na místě sám uvidíš. Určitě ti povypráví o historii toho auta.
auto znam a je naprosto v pohodě. ano, majitel ma na dvoře spoustu autovraků protože se tím živí, proto sem u něj pečenej vařenej... ale je to fanda do tuningu a za tohle auto v německu dal nemalý peníze aby s ním mohl soukromě jezdit... ted investoval ještě jednou takový za ještě větší tunink e34ky, menava barva, na zakazku udelane snad všecko tam, no děs, chromovana kola v ceně dvou takovych sedmiček... no tak prostě pro tohle už není místo. kdo ho chce at se na to jede podivat. jede to jak tři krávy, krásně to sedí. ja když to vidim se mi kudla v kapse otvira takovy tuzink, ale neni to žadnej extrem a nesmysl, žadne plastove kraviny ani nic. jen učelny zmatnění celýho auta a shadow line packetu (ty tmavy helly ma origo)... no ale driv kontaktujte majitele ted o vikendu mi rikal ze uz na to snad nekdo slozil zalohu a dojede...