Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nezna nekdo tuto E46?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sefin

#1 Příspěvek od sefin »

Ahojte,

Nevite neco o tehle E46? (mam pocit ze jsem ji tam videl uz snad pred rokem.

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7583564

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/6904284

A nevite kolik by mohl stat normalni predni a zadni naraznik? TO UFO co na tom je by slo okamzite pryc :lol:

Diky
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

sefine, nechci ti do toho kecat, ale tohle už je snad desátý auto na který se tady pořád ptáš " a nevíte někdo, a nevite? a nevíte tohle? a nevíte?

Opravdu kupuješ auto nebo jen předstíráš prodej a pokukuješ?

Jako mnohem lepší varianta by mi přišlo, kdyby sis řekl nějaké nároky na auto, max cenu a nechal si od někoho něco dovézt z Německa. Těch lidí co to tady dělá je spousta ;-)
Tehu

#3 Příspěvek od Tehu »

no nic ve zlem ale takova spatlanina se jentak nevidi :!:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Do koupi auta po tunerovi bych se moc nehrnul...
sefin

#5 Příspěvek od sefin »

To Castro: mas pravdu spis se zatim pokukuju. Ale to ze jsem se tu ptal na jedno auto uz mi usetrilo cestu.. :)

Zatim koukam a zkousim.

U tohodle auta se mi ten "tuning" taky nelibi, ale jsou tam navic jen ty narazniky.. tak jsem si rikal ze by to mozna stalo za uvahu.

Asi se tam zajedu o vikendu podivat. Maji tam jeste jednu 323 a 328.
petabmw

#6 Příspěvek od petabmw »

dalzi tuzing na prodej:!:
Alexru

#7 Příspěvek od Alexru »

Fakt pekny kola!!! :lol:
sluger

#8 Příspěvek od sluger »

A libový nárazníky
honsska

#9 Příspěvek od honsska »

myslim si že toto auto jezdilo v plzenskem kraji,všechno tomu napovida a jesi je to ono tak je to opravdu slatanina ,zkusim dohledat foto jesi je to opravdu ono :lol:
kyo

#10 Příspěvek od kyo »

Jak vůbec o takovym šmejdu můžeš vůbec uvažovat?

hádám, že nemáš moc peněz, jelikož tady vytahuješ samý sračky za minimální cenu. V tom případě si radši kup e36 v lepšim, protože normální a dobrou e46 za tyhle peníze ještě dlouho neseženeš.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

sefin píše: tohodle auta se mi ten "tuning" taky nelibi, ale jsou tam navic jen ty narazniky..

To si řekneš jen nárazníky... z fotky je jasny že je tam nacpanej i nějakej duplex vyfuk což při pohledu na auto ani nechcu vědět jak "odborně" to bude udělaný... I kdyby to byly jen tyto zásahy tak sehnat nárazníky + lak a uvést výfukové potrubí do původního stavu bude stát hodně peněz. Navíc nemůžeš vědět jak moc do výfuku zasahoval jestli tam jsou věci jako originál kat apod... Na to přijdeš na místě. Nehledě na to, že ani světla tam nejsou originál a zadní jsou stříkaný... Já bych nad něčím takovým ani neuvažoval.

Navíc lidi co jsou schopni něco takového stvořit hrozně rádi dělají i muziku, konusovy filtry a ruzny jiny "vylepšení" které jsou většinou udělány tak nechutně, že normální člověk musí dát vše pryč. A takovéhle vracení do originál stavu je časově i finančně náročné. Nakonec se dostaneš na cenu pěkné e46 v originál stavu bez zásahu ruky tunerovy.... :x

Ale to je na tobě ;)
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ivezcordoba »

přesně tak, kupovat vytuzený auto jenom kvuli ceně, se ti fakt nevyplatí. za tu cenu si raději kup E36 ve velice dobrým stavu a budeš spokojenej
sefin

#13 Příspěvek od sefin »

Diky za nazory.

Dam na vas a radsi o te E46 zatim uvazovat nebudu a pockam si az se objevi nejaka pekna E36 za rozumne penize.

Mod to muze locknout nebo spis smazat.
petabmw

#14 Příspěvek od petabmw »

pojizdnej cirkus :P :P
Odpovědět