Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadní lampy E36 sedan

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johnny_M
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Johnny_M »

Viděl někdo z vás tyto zadní světla na E36 sedan ? narazil jsem na ně včera na aukru a na obrázku se mi líbí, navíc myslím že by i ladili k moji černé E36. Potřeboval bych to akorát vidět jak to vypadá přímo na autě... ?
http://www.aukro.cz/item774288674_zadni ... 8_t91.html
liza

#2 Příspěvek od liza »

čau nevim jestli ti můj názor k něčemu bude, ale zkusím to :lol: já mám uplně tvarově stejný akorát místo toho černějšího mám bílý a vypadá to hodně dobře, určo lepší než origo. Akorát do nich budeš muset navrtat ze stran mini dírky protože moc dobře netěsní a vlhnou :wink: ale třeba sem zase šáhnul po špatným kusu :? jo jinak mám taky černou E36 sedan
koty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od koty »

čus se taky připojím :D mám kupé e36 a mám taky ty červeno bíly krystali mám je od depa a těsní dobře a dobře provedený fakt vypadají luxusně a nevlhnou :wink:
Johnny_M
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Johnny_M »

no to ja jsem chtel puvodne misto cerveno-bilych krystalu spis ty Mkovy.. ale kdyz jsem videl ty krystaly s lehce zakourenyma blinkrama tak se mi to prave zalibilo, akorat jsem to jeste nevidel na zadnym aute...
ironpipi

#5 Příspěvek od ironpipi »

Vzhledově jsou pěkný, ale mně se nelíbí, že u těch krystalů svítí i vnitřní žárovky (u origa brzdovky), vypadá to divně...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ROBi »

Nechceš zkusit ty origo bílo-červený? Podle mě tam sednou o chlup líp, i když tyto taky vypadají dobře. Jen ten crystal design je podle mě na e36 moc "nový" a nehodí se tam až tak moc.
koty
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od koty »

hele taky zaleží jaký máš světla v předu já mám čirý hella světla ty černý s kroužkama origo bezva světla a pak čirý černý blinkry a boční bíly ty krystali a zadní bílo červený krystali není to jen koupit do zádu světla ono to je aby to taky vypadalo :wink:
hanzikk

#8 Příspěvek od hanzikk »

Měl jsem je na autě a nebrat - nejsou až tak krásný a zatýká. kup origo červeno bílý..
hardhead
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od hardhead »

Ja jsem ty svetla videl na cernym a potom na svetlim a rozhodne se spis ty svetla hodej na nakou svetlejsi barvu nez na tu cernou. Ale je to jen muj nazor :-)
Deathbox

#10 Příspěvek od Deathbox »

mám foto jen na kupé a šedém, ale snad to trochu pomůže :wink:
Obrázek
Johnny_M
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Johnny_M »

parada, konecne to vidim na aute.. dik za foto :-) myslim ze na tom cernym sedanu by to vypadalo paradne
WoOdY

#12 Příspěvek od WoOdY »

Ahoj,s lampama od solarisu nemám vůbec dobré zkušenosti,jedny jsem shodou okolností kupoval i na aukru,mlží se nemají kvalitní zatěsnění,když vyvrtáš dírku do skla tak se sice mlžit nebudou ale zase ti tam naleze bordel,i když dírka bude mini fakt se to tam časem nasere bordelem,je pravda že podklad byl chromový a šlo to vidět,na té černé to nepůjde vidět ale časem tak i tak tam ten bordel bude a myslím ze ti to bude dělat jen neplechu.Připlatil bych si a koupil DEPOvky nebo tak podobně.
koty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od koty »

radím značku DEPO mám blinkry a zadní světla od nich na autě a neteče a nemlží :wink:
Odpovědět