Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jiskra a konec...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
uda

#21 Příspěvek od uda »

dodos píše:
Player1 píše:Však pak dáme repete, klidně jen my na ekcáku :wink:

super :) domluvime se na sraze

PS: mrknul by ses mi prosimtě na tu SPZ? odkoupill bych ji od tebe

druhou ti muzu dovest ja..taky jsem jednu nasel na garažii...takze se na sraze hlas.. :wink:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Player1 »

Já přemýšlím, jestli jsem ji už někomu nedal, ale spíš ne, tak musí být v garáži 8)
uda

#23 Příspěvek od uda »

Player1 píše:Já přemýšlím, jestli jsem ji už někomu nedal, ale spíš ne, tak musí být v garáži 8)

ale on nechce V8 KOKOTS :D (JOKE)
dodos

#24 Příspěvek od dodos »

uda píše:
Player1 píše:Já přemýšlím, jestli jsem ji už někomu nedal, ale spíš ne, tak musí být v garáži 8)

ale on nechce V8 KOKOTS :D (JOKE)

Díky Udo, hned to do tebe začanu valit :D
dodos

#25 Příspěvek od dodos »

MOC díky za rady kluci!! Už je vše OK :) Ty xenáče opravdu vyšťavily baterku...
fixCZer

#26 Příspěvek od fixCZer »

PPK píše:Ve vlastnim zajmu rovnou schanej elektrikare. Me nesvitili parkovacky plus par dalsich veci na stejny pojistce. Kdyz se tam dala spravna pojistka tak okamzite prehorela. Ja tomu nerozumim tak sem to nechal odbornikovi, automechanik ze to nebude problem a dal se do opravy. Vrazil tam silnejsi pojistku, vsechno se rozsvitilo a on zacal obchazet auto aby to zkontroloval. Nez ho stih obejit tak to dosvitilo. Ja mel tu smulu ze nedoslo ke spaleni zadnejch pojistek ale rovnou k paleni kabelu. Vysledek speceny svazky ke svetlum, opalena izolace s kabelu pod pojistkovou skrinkou a samozrejme vybita baterka 8O Ta chvile kdy tam byla silnejsi pojistka zamestnala autoelektrikare na 5 hodin nez tu paseku dal dohromady :cry:

to asi nebyl dobrej odborník - na facku. jedna rada: Když tam 5A nevydrží a je tam předepsaná, tak tam nebudu rvát 15A, páč ty vodiče to nerozdejchaj, zahřejou se zkratujou se ...
Odpovědět