to bude asi ta akce,kterou inzerujou v tv 21-23.10 nebo víkend 23.-25.10.
jinak na kamionech je vozí už nějaký ten týden a u nás v Č. Skalici jsou vidět téměř denně
dnes jsem jezdil s X1 po silnici a v lehkém terénu. jízdní vlastnosti opravdu super, auto je krásně hravý a svižný mít na to love tak hned do toho jdu.
To 5GT musi byt asi brzy vistaveny, protoze je porad kolem nas vozej smer Polsko. Jedou jsem si je prohlidnul i z blyzka, protoze jsem stal v kolone za kamionem co je vezl.
balda88 píše:dnes jsem jezdil s X1 po silnici a v lehkém terénu. jízdní vlastnosti opravdu super, auto je krásně hravý a svižný mít na to love tak hned do toho jdu.
to jsi byl na té akci xDrive tour? já jedu ve čtvrtek 22.10. a jsem zvědavej
mates1970: však jsem to psal už před tebou...jen o 10km dál po cestě do PL
Nevím sice z jakého důvodu, ale v úterý jsem jel do Polska a v Náchodě na hranicích stáli 2 kamiony a na každém byli 2ks GT a 3 X1čky a kolem těch nákladáků stáli borci s bouchačkama, takže mam pěknej zážitek nejen s toho, že jsem poprvé tyto modely viděl,ale i z těch borců s pistolema
balda88 píše:dnes jsem jezdil s X1 po silnici a v lehkém terénu. jízdní vlastnosti opravdu super, auto je krásně hravý a svižný mít na to love tak hned do toho jdu.
to jsi byl na té akci xDrive tour? já jedu ve čtvrtek 22.10. a jsem zvědavej
mates1970: však jsem to psal už před tebou...jen o 10km dál po cestě do PL
jj byl jsem na té xDrive tour a zážitek jako vždy při každé takové akci od BMW
Tak pánovééé!! BMW 5 GT je v Hradci Králové u Strakoše!,Konkrétně Stratos auto,dnes jsem jí viděl ze silnice,když jsem jel okolo,byla bez čísel atd,ale když jsem jel odpoledne tak tam už nebyla asi si někdo vozí zadek.
Dnes jsem byl v Renocaru v Brně a stojí tam obě, trochu jsem to očíhnul, musím říci, že X1 vypadá zajímavě a v GTčku seděla nějaká blondýna, tak to jsem jen obešel kolem..Docela zajímavě vypadají obě káry z profilu, čumák je téměř kolmě (svisle),tak trochu hodně vzdáleně mi to připomělo žraloka..