Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dily od auto kelly
Tady je ten silentblok http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx? ... =14.12.740
Otevřít to nejde, ale proklikat se k tomu dá. Já osobně bych se těmto noname dílům vyhnul. Teď ušetříš pár korun, až to budeš za 10 tis. dělat znova ( práce, čas, geometrie ) budeš si říkat, žes mohl rovnou koupit něco kvalitního.
Minimum, co bych dal je Febi, spíš bych ale šel do Meyle nebo MOOG. O značkách spotřebních ND je tady toho mraky, zkus trochu pohledat. Kdo jednou zkusil nějaký noname nebo Starline, je z takového šetření vyléčený
Minimum, co bych dal je Febi, spíš bych ale šel do Meyle nebo MOOG. O značkách spotřebních ND je tady toho mraky, zkus trochu pohledat. Kdo jednou zkusil nějaký noname nebo Starline, je z takového šetření vyléčený

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dan td píše:Otevřít to nejde, ale proklikat se k tomu dá. Já osobně bych se těmto noname dílům vyhnul. Teď ušetříš pár korun, až to budeš za 10 tis. dělat znova ( práce, čas, geometrie ) budeš si říkat, žes mohl rovnou koupit něco kvalitního.
Tak tak,svatá pravda.
mates1970 píše:A muzete mi doporucit nejakej obchod kde se daj koupit ty kvalitnejsi dily?
Elit, Kelly, MJauto, Štangl, Autoprima, Barták, Meteor - snad všichni mají online alespoň katalog, když ne eshop.
EDIT: Ještě bych se zeptal na cenu origo dílů, poslední dobou se nezřídka stává, že origo díl je levnější než lepší druhovýroba.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...