Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaký alarm do Vašeho BMW???
- Risa525
když pročítám příspěvky v sekci Krádeže a podvody je mi z toho pěkně na blití!!!vzhledem k tomu že jsem se přestěhoval do prahy a v autě nemám krom sherlocku(hlídání satelitem) žádné jiné zabezpečení proto začínám řešit alarm,celé auto mám pohlídané proti odcizení velmi dobře...jde mi ale o posraný čorkaře a fetáky kteří vám oškubou auto jako děcka vánoční stromek!!jde mi o spolehlivost a kvalitu alarmu,cenu neřeším!díky všem co se normálně vyjádří!

- Risa525
mám takovéto doporučení
http://www.magicar.cz/magicar-m-871-a-p-131.html

Ja ho mel na svem BMW a musim rict ze super.. Dokaze na hroznou dalku dat vedet, ze se s autem neco deje a zacne ti vybrovat a houkat ovladac co mas na klici..
Takze jsem z tehle odrbavacu ani nemel strach..
+ ma spoustu dalsich vyhod, ktery jsem teda moc nevyuzil, ale dalkovy start, dochlazovani motoru (turba), dojezdy oken atd atd..
Ted mam auto s turbem v automatu, tak ho planuji poridit zase..
Takze jsem z tehle odrbavacu ani nemel strach..
+ ma spoustu dalsich vyhod, ktery jsem teda moc nevyuzil, ale dalkovy start, dochlazovani motoru (turba), dojezdy oken atd atd..
Ted mam auto s turbem v automatu, tak ho planuji poridit zase..

tak ja mel 2,8 benzin, tak jsem nic takoveho ani nezkousel nastavit, ale ta funkce tam byla..
V manualu bylo napsany, ze dojedes vytahnes klic, normalne zamknes auto, motor jeste minutu dve bezi a pak se to samo zdechne..
Nemusis v tom sedet jak trouba a cekat jestli uz to muzes zdechnout, nebo jestli jeste budes chvili cekat...
V manualu bylo napsany, ze dojedes vytahnes klic, normalne zamknes auto, motor jeste minutu dve bezi a pak se to samo zdechne..
Nemusis v tom sedet jak trouba a cekat jestli uz to muzes zdechnout, nebo jestli jeste budes chvili cekat...
Na druhou stranu nevyhody toho alarmu byly, ze se vsechno nastavovalo 4 cudlikama na ovladaci.. Kazdou chvili se mi stalo, ze jsem si tam neco nastavil aniz bych chtel.. Jednou se mi auto zacalo samo zamykat asi pri minutove necinosti, podruhy se odemykalo a zamykalo podle toho jak jsem se vzdaloval od auta..
A dalsi nevyhoda, ze to kazdou chvili houkalo bezduvodne-projel kolem nakladak, motorka, priblblej tuner s laufama a hned znovil i ovladac doma.. Tak clovek musel vstat a vypnout ho..
A dalsi nevyhoda, ze to kazdou chvili houkalo bezduvodne-projel kolem nakladak, motorka, priblblej tuner s laufama a hned znovil i ovladac doma.. Tak clovek musel vstat a vypnout ho..
-
- Kontaktovat uživatele:
Za me bych se priklanel k nejakemu kousku od Jablotronu.
Pred nedavnem jsem se ucastnil skoleni+certifikace Jablotronu na autozabezpecovacky a vrcholový model Athos vypadal velmi luxusne.
Clovek si k nemu muze navymyslet defakto co bude chtit.
Standartne je vybaven GSM a GPS mobulem + si clovek muze navymyslet dalsi rozsireni napr. o mikrovlnne detektory, ultrazvuky, detektor rozbiti skla, naklonovy senzor (nehouka pri projeti tezkeho auta nebo tunera, ale napriklad pri pokusu o odtazeni/nalozeni na uto, ukradeni kola atd).
Pred nedavnem jsem se ucastnil skoleni+certifikace Jablotronu na autozabezpecovacky a vrcholový model Athos vypadal velmi luxusne.
Clovek si k nemu muze navymyslet defakto co bude chtit.
Standartne je vybaven GSM a GPS mobulem + si clovek muze navymyslet dalsi rozsireni napr. o mikrovlnne detektory, ultrazvuky, detektor rozbiti skla, naklonovy senzor (nehouka pri projeti tezkeho auta nebo tunera, ale napriklad pri pokusu o odtazeni/nalozeni na uto, ukradeni kola atd).
russia píše:Na druhou stranu nevyhody toho alarmu byly, ze se vsechno nastavovalo 4 cudlikama na ovladaci.. Kazdou chvili se mi stalo, ze jsem si tam neco nastavil aniz bych chtel.. Jednou se mi auto zacalo samo zamykat asi pri minutove necinosti, podruhy se odemykalo a zamykalo podle toho jak jsem se vzdaloval od auta..
Ty "čudlíky" se dají zablokovat aby nedocházelo k samovolnému sepnutí třeba když je máš v kapse ...

S Magicem mám jen nejlepší zkušenosti, teď navíc s hlasovým modulem, takže můžete každého na dálku poslat třeba do .... A to ani nemluvím a přivolání k autu poklepem na senzor .....
- Risa525
uplne čumim co to umí za vychytávky...mam auto hlídany scherlockem,takze náklon nebo odtažení mám pohlídany,auto se hne a už mi volaj!jde mi spíš o ty zkurvený fetáky co rozbíjej okna a kradou treba airbagy,nebo skla zrcatek,nebo dokonce otevíraj kapotu a berou svetla atd...
!!!ten hlasovej modul musí bejt docela zajímavá věcička...kámoš koukal z obchodního domu jak mu vybíraj auto-tohle by mu možná pomohlo!! 

-
- Kontaktovat uživatele:
to je pěkný ale čím lepší alarm tak tím časem budou problémy co jsem montoval clifordy na audiny tak se furt někdo vracel že něco de špatně nevím jak je to u bmw.Bohatě stačí alarm kde máš prostorová čidla ve voze pak napíchnutý spínače na všech dveřích a kapotě to kdyby to někdo otevřel a maximalně ještě dát by pas na imo jak si ho odblokuješ čipem bohatě stačí 

- Risa525
koty píše:to je pěkný ale čím lepší alarm tak tím časem budou problémy co jsem montoval clifordy na audiny tak se furt někdo vracel že něco de špatně nevím jak je to u bmw.Bohatě stačí alarm kde máš prostorová čidla ve voze pak napíchnutý spínače na všech dveřích a kapotě to kdyby to někdo otevřel a maximalně ještě dát by pas na imo jak si ho odblokuješ čipem bohatě stačí
je jasný že čím víc srágorek tím víc časem problémů,ale pokud budeš takhle uvažovat tak bys neměl třeba ani bmw v garáži

Dle mého určitě. Za ty peníze je to slušná hračka a navíc ten ovládací modul ...... mladší ročníky si budou myslet, že máš na krku tamagochi
Navíc vidíš teplotu ve vozidle, stav baterie ..... jak říkám, prostě hračka pro velké kluky
Kamarád je montuje a od doby co je dělá (cca. 5 let) tak na zadním víku vozí samolepku chapečka čůrajícího na JABLOTRON