Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

New Bmw x1

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
nehpo

#21 Příspěvek od nehpo »

MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.

oumajgod - to mas z vlastnej hlavy alebo ta to niekde naucili? :lol:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patriot »

MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.

Bych napsal spíše pro movité lidí, čili né pro mě :?
Deathbox

#23 Příspěvek od Deathbox »

X1, X6, X3 - za mě hnus, snad jen ta X5 vypadá k světu
MartyE30
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od MartyE30 »

patriot píše:

Nemusí být, X5 seženeš za tři kila.
Martinéz

#25 Příspěvek od Martinéz »

doted nechapu jestli to ma byt naslednik X3 nebo jen dalsi rada.. protoze jestli prijde nova X3 a vedle toho bude stat v showroomu X1 (samozrejme se stejnym dieselovym malovalcem), bude mi to pripadat jako koncernova premnozenost.. uz X3 mi prisla uvnitr mala, takze jestli tohle je uvnitr koncipovany jako mensi model, tak pak nevim, no.. :(
nehpo

#26 Příspěvek od nehpo »

Martinéz píše:doted nechapu jestli to ma byt naslednik X3 nebo jen dalsi rada.. protoze jestli prijde nova X3 a vedle toho bude stat v showroomu X1 (samozrejme se stejnym dieselovym malovalcem), bude mi to pripadat jako koncernova premnozenost.. uz X3 mi prisla uvnitr mala, takze jestli tohle je uvnitr koncipovany jako mensi model, tak pak nevim, no.. :(

voe nie kazdy je vyzrany a ma 150kg :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od RuDoSh »

nehpo píše:
Martinéz píše:doted nechapu jestli to ma byt naslednik X3 nebo jen dalsi rada.. protoze jestli prijde nova X3 a vedle toho bude stat v showroomu X1 (samozrejme se stejnym dieselovym malovalcem), bude mi to pripadat jako koncernova premnozenost.. uz X3 mi prisla uvnitr mala, takze jestli tohle je uvnitr koncipovany jako mensi model, tak pak nevim, no.. :(

voe nie kazdy je vyzrany a ma 150kg :lol:

nova X3 povyroste. Toto asi bude vevnitr velmi blizko soucasne X3. Ale nevidel jsem :-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od patriot »

MartyE30 píše:
patriot píše:

Nemusí být, X5 seženeš za tři kila.

To jo, to věřím, ale abych tam hned nasypal 60-90 tis na rozjezd :?

X5 za 3 kila bych se asi trochu bál :wink:
nehpo

#29 Příspěvek od nehpo »

RuDoSh píše:
nova X3 povyroste. Toto asi bude vevnitr velmi blizko soucasne X3. Ale nevidel jsem :-)

voe to nebolo na teba ale na Mr.Dachau :lol:
petr269

#30 Příspěvek od petr269 »

tak řekl bych,že je vevnitř místa asi jako v e90,jen jsi trochu výše (9cm)...nejede se s tím špatně ( 23d ),ale tipnul bych si,že to bude hlavně pro ženský,ne tak velký jako e70,ale zase vyšší než e90(91)

myslím,že zařazování X6 a X5 mezi offroady je trochu mimo,jsou SUV,které mají pohon na všechna kola a je možné s nimi jet mimo zpevněné cesty...do opravdového terénu jsou zmíněné offroady a to je Pajero,Patrol apod.

a 5 GT má označení F07
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od matal Moderátor »

Jak jsem psal v jiném topicu, X1 vypadá docela dobře, je vysoká jen 168cm, což by se mi do garáže vešlo.. :) Podle prospektu tam dávají zatím jen 18d, 20d, 23d a 28i což je třílitr benzín 258PS, což mě zase na tak "malé" auto příjde málo benzínových motorizací k výběru..
Jistěže modely X nejsou pravými teréními offroady, ale na takovou jízdu po zasněžené vysočině nebo horách si myslím ideální káry.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Koby
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Koby »

bmw potřebuje prodávat diesly, ekologie přece... :D
Koby
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Koby »

chrompacket píše:
libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.

X6 je stejně jako každé BMW hlavně o designu a prestižnosti, BMW si nekupují pan tátové s rodinami protože to je neskutečně praktické auto pro celou rodinu s velmi nízkou spotřebou, BMW si kupují lidé, kteří vědí že je to hlavně o radosti z jízdy o designu a výjimečnosti, to přesně a ještě spoustu jiných vlastností vystihuje model X6.
A Xjednička je přesně to co koupí hodný pan táta své manželce, která bude cestou do práce vozit jejich ratolesti do školy či školky aby se cítili cestou lépe a bezpečně.
Takových lidí co takhle uvažujou je hodně a BMW to moc dobře ví, je pravda, že ti méně zámožnější pořídí třeba něco jako Nissan KAŠKAJ (či jak se to píše) ale všichni ví (i ti co na to nemaj) že bmw je bmw a pokud by jejich paní máma jela v X1 to by se sousedi otáčeli :lol: a jen proto, že je to prostě hódně prstižní značka :wink:
je pěkné sledovat jak se za poslední cca 2roky zvedl prodej nových vozů BMW což jen značí víc a víc stejně nakažených lidí jako jsme my :)

Co je prestižního na značce, kterou si dneska může dovolit přímně kde kdo, 3er je 10. nejprodávanější auto třídy pokud se nepletu, BMW si vcelku taky tak špatně nevede, podívej se kolik jezdí X5/X6 a vubec BMW... Mě na tom nepřijde lautr nic prestižního...

Lidi si BMW v poslední době kupujou BMW hodně kvuli spotřebě, podívej se na prodeje 18d,20d,30d atd...

BMW bylo o radosti z jízdy, každý nový model a každá nová generace z tý rodosti hodně ztratí a všechny jejich modely pasatovatí...

Za dva roky se prodej zvedl právě kvuli tomu zaměření na jiné, ne tak náročné zákazníky... Ti nakažení si kupujou starší BMW nebo koukaj po jiných firmách, Porsche atd...

Jestli se někdo bude otáček za X1, tak to bude v prvním měsíci prodeje, protože to nikdo neviděl nebo někde na vesnici, kde se lidi otáček za e36 nebo protože bude chtít vidět blba, co to řídí... rozhodně to nebude z důvodu prestižnosti, jak píšeš...
Koby
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Koby »

nejde editovat, na co taky.. :-) takže je tam pár překlepu, nesouvislostí atd. ale to už je jedno...

Jenom mě vždycky pobavěj lidi, co o BMW říkaj jak je prestižní a X5 jak jsou sportovní... Nic víc. :wink:
Maxiczech

#35 Příspěvek od Maxiczech »

Ze předu, jak nabouranej Hnujday a ze zadu kýčovitá (nevím esli poslední) trojková řada. Newim. Viděl jsem dnes novou sedmu a ze předu nevíš, esli je to trojka, šestka nebo co to vlastně je a ze zadu větší gay klubovitá trojka. Nějak jde design BMW do prdele. :cry:
Můj názor.. :(
Maxiczech

#36 Příspěvek od Maxiczech »

Jinak nechápu, proč BMW by mělo prodávat více ropáky ohledně ekologie, když spálená nafta je podstatně větší shit, než benzin.. :roll:
joshua666666

#37 Příspěvek od joshua666666 »

súhlasim s Maxiczechom X1 nepodarok, ale uvidíme ako sa bude predávať, to X6 je o inom mne sa osobne páčí a to moc moc 8)
janzat

#38 Příspěvek od janzat »

X1 myslím povedená a bude se dobře prodávat. Sám bych koupil manželce s dětma...pro ne?

byl jsem na odhalení, vychází z trojky Touringa (e91) - shodné rozměry. takže řekl bych velké jako stará X3. Nová X3 naroste (podle mě na první X5) :-)

Furt tu pyskujete jak BMW míří do kytek, nové auta už nejsou o radosti z jízdy, off roady nejsou off roady, všeci kupujou diesely místo benzíňáků...

Kurňa s prominutím toto fórum je hlavně o autech, jejichž život je téměř u konce (neberto to zle, ale věkový průměr aut tady není zrovna nejmladší) a nikomu se nic nového nelíbí...jestli to není taky tím, že na to nové většina lidí tady nemá...?

Myslete taky do budoucna...to si jako namlouváte, že v té supr E30 se skoro třetím zářezem na krku budete jezdit dalších 5 let??? Nebo 10???

Sakra to co je denska nové, tak ačkoliv většina nemá ani na akontaci, budou jednou auta dostupné pro většinu lidí tady z fóra...pro někoho dříve, pro někoho později....

Myslím, že modely, které lze v BMW momentálně koupit mají stále co nabídnout a co do radosti z jízdy, nevím, v e30 jsem nejel (upřímně měl bych strach), ale v E90 330i nebo E60 535d nebo X6 50i si myslíte že v tom nezažijete radost z jízdy..?

Lidi se vzpamatujte...vždyť v tom za pár let bude jezdit většina z nás (vás)..

tak teď se do mě pustťe :-D
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od fidzi »

janzat píše:..dostupné pro většinu lidí tady z fóra...pro někoho dříve, pro někoho později....

Myslím, že modely, které lze v BMW momentálně koupit mají stále co nabídnout a co do radosti z jízdy, nevím, v e30 jsem nejel (upřímně měl bych strach), ale v E90 330i nebo E60 535d nebo X6 50i si myslíte že v tom nezažijete radost z jízdy..?

Pokud si v e30 nejel, tak je jasné, proč zdejší lidi nechápeš. A troufám si tvrdit, že ta e30 za zenitem je spolehlivější než nějaká e90 s hafem elektroniky a špeku. Ačkoliv něco v e90, e60 i e87, tak i kdybych měl na funglovky v plný palbě, nekoupím si je. Radši si koupím e36, e39. A proč? To bys zřejmě nepochopil :wink:
Dragonny530d

#40 Příspěvek od Dragonny530d »

fidzi píše:
janzat píše:..dostupné pro většinu lidí tady z fóra...pro někoho dříve, pro někoho později....

Pokud si v e30 nejel, tak je jasné, proč zdejší lidi nechápeš. A troufám si tvrdit, že ta e30 za zenitem je spolehlivější než nějaká e90 s hafem elektroniky a špeku. Ačkoliv něco v e90, e60 i e87, tak i kdybych měl na funglovky v plný palbě, nekoupím si je. Radši si koupím e36, e39. A proč? To bys zřejmě nepochopil :wink:

Tak to asi taky nepochopim, protoze kdyz jsme meli E39, tak se kupovala nova a sralo se to porad ... Tak nevim ... Odjezdil jsem na E61 300tkm a ted mam E60 a zadne vetsi problemy, takze bych to zase tak moc nekritizoval ... Vis jak, kazi se vsechno, nejde to nahazet do jednoho pytle.
Odpovědět