MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
oumajgod - to mas z vlastnej hlavy alebo ta to niekde naucili?

Martinéz píše:doted nechapu jestli to ma byt naslednik X3 nebo jen dalsi rada.. protoze jestli prijde nova X3 a vedle toho bude stat v showroomu X1 (samozrejme se stejnym dieselovym malovalcem), bude mi to pripadat jako koncernova premnozenost.. uz X3 mi prisla uvnitr mala, takze jestli tohle je uvnitr koncipovany jako mensi model, tak pak nevim, no..
nehpo píše:Martinéz píše:doted nechapu jestli to ma byt naslednik X3 nebo jen dalsi rada.. protoze jestli prijde nova X3 a vedle toho bude stat v showroomu X1 (samozrejme se stejnym dieselovym malovalcem), bude mi to pripadat jako koncernova premnozenost.. uz X3 mi prisla uvnitr mala, takze jestli tohle je uvnitr koncipovany jako mensi model, tak pak nevim, no..
voe nie kazdy je vyzrany a ma 150kg
MartyE30 píše:patriot píše:MartyE30 píše:X1, X3, X5 a X6 jsou auta pro arogantní lidi, kteří neberou v potaz bezpečnost ostatních účastníků provozu.
Bych napsal spíše pro movité lidí, čili né pro mě
Nemusí být, X5 seženeš za tři kila.
chrompacket píše:libovka píše:Souhlasím s klumama.Je to zbytečnej model.To stejné si myslím o X6.
X6 je stejně jako každé BMW hlavně o designu a prestižnosti, BMW si nekupují pan tátové s rodinami protože to je neskutečně praktické auto pro celou rodinu s velmi nízkou spotřebou, BMW si kupují lidé, kteří vědí že je to hlavně o radosti z jízdy o designu a výjimečnosti, to přesně a ještě spoustu jiných vlastností vystihuje model X6.
A Xjednička je přesně to co koupí hodný pan táta své manželce, která bude cestou do práce vozit jejich ratolesti do školy či školky aby se cítili cestou lépe a bezpečně.
Takových lidí co takhle uvažujou je hodně a BMW to moc dobře ví, je pravda, že ti méně zámožnější pořídí třeba něco jako Nissan KAŠKAJ (či jak se to píše) ale všichni ví (i ti co na to nemaj) že bmw je bmw a pokud by jejich paní máma jela v X1 to by se sousedi otáčelia jen proto, že je to prostě hódně prstižní značka
![]()
je pěkné sledovat jak se za poslední cca 2roky zvedl prodej nových vozů BMW což jen značí víc a víc stejně nakažených lidí jako jsme my
Pokud si v e30 nejel, tak je jasné, proč zdejší lidi nechápeš. A troufám si tvrdit, že ta e30 za zenitem je spolehlivější než nějaká e90 s hafem elektroniky a špeku. Ačkoliv něco v e90, e60 i e87, tak i kdybych měl na funglovky v plný palbě, nekoupím si je. Radši si koupím e36, e39. A proč? To bys zřejmě nepochopiljanzat píše:..dostupné pro většinu lidí tady z fóra...pro někoho dříve, pro někoho později....
Myslím, že modely, které lze v BMW momentálně koupit mají stále co nabídnout a co do radosti z jízdy, nevím, v e30 jsem nejel (upřímně měl bych strach), ale v E90 330i nebo E60 535d nebo X6 50i si myslíte že v tom nezažijete radost z jízdy..?
Lidi se vzpamatujte...vždyť v tom za pár let bude jezdit většina z nás (vás)..
tak teď se do mě pustťe
fidzi píše:Pokud si v e30 nejel, tak je jasné, proč zdejší lidi nechápeš. A troufám si tvrdit, že ta e30 za zenitem je spolehlivější než nějaká e90 s hafem elektroniky a špeku. Ačkoliv něco v e90, e60 i e87, tak i kdybych měl na funglovky v plný palbě, nekoupím si je. Radši si koupím e36, e39. A proč? To bys zřejmě nepochopiljanzat píše:..dostupné pro většinu lidí tady z fóra...pro někoho dříve, pro někoho později....
Myslím, že modely, které lze v BMW momentálně koupit mají stále co nabídnout a co do radosti z jízdy, nevím, v e30 jsem nejel (upřímně měl bych strach), ale v E90 330i nebo E60 535d nebo X6 50i si myslíte že v tom nezažijete radost z jízdy..?
Lidi se vzpamatujte...vždyť v tom za pár let bude jezdit většina z nás (vás)..
tak teď se do mě pustťe