Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaký alarm do Vašeho BMW???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Sprite

#21 Příspěvek od Sprite »

Tomasis píše:Podržíš dlouze (2 vteřiny) tl. IV a na displeji se Ti objeví HOLD. Pokud budeš držet déle (4 vteřiny) spustí se poplach kvůli vyhledávání vozidla. Musíš mít Magic z krámu a ne z tržnice :twisted: .... :wink:

to teda hned zítra zkusím. To, ze to začne po delším podrzeni rvat vím. Pri krátkém ukáže stav auta. Ale ze slouží i jako hold jsem netušil a nikde o tom nebyla zmínka. Jestli to půjde, tak díky :wink:
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Jojo, krátké stlačení je právě na ukazování - teplota, baterie, baterie v ovladači, pak to delší dvou vteřinové a čtyř vteřinové ..... :wink:
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

risa525tds píše:ok...takze mluvis z vlastni zkusenosti.a tvuj kamos mi s tim poradí i pomuze??namontuje?a vystaví mi doklad :wink: ?

Vzhledem k tomu že momentálně nestíhá ani svoje auto, tak ho asi nenamontuje, ale určitě poradí a pokud jsi od Prahy, tak Tě pošle ke svým lidem, co pro něj montují a berou ty Magicary od něj :wink:
Risa525

#24 Příspěvek od Risa525 »

rad bych si pokecal s nekym kdo tomu opravdu rozumí a poradí mi jake funkce jsou sikovne a jake naopak zbytečné....
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

http://www.autoalarmy.cz/clanky/magicar ... tavis.html

Nevím co přesně potřebuješ vědět. Každý si bude chválit ten svůj :roll:
koty
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od koty »

to jo kup alarma s funkcema aby ti pomohl auto ohlídat a né ukazovat různý blbosti a tak který jsou jen proparádu jde o to aby si ho měl v bezpečí :wink:
Jim808

#27 Příspěvek od Jim808 »

Zdravím všechny, mám velmi dobré zkušenosti se systémem Athos od Jablotronu. Otec ho má na peugeotu, já ho právě nechávám dělat do E36. Komunikuje pomocí mobilu a polohu auta kdykoli určíte díky aplikaci na internetu. Můžete si zvolit hlasitý (siréna při narušení) či tichý režim - auto v případě průšvihu posílá sms až na 5 čísel a telefonuje. Je to hračka za 12tis a asi dvojku za montáž, ale myslim, že se vyplatí
Risa525

#28 Příspěvek od Risa525 »

záleží na člověku jaký typ alarmu chce...co to ale zkoumam tak je Jablotron zbytečně drahej!jsou levnější varianty který ho dostatečně nahradej možna i předčej!
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od xSAFA »

Uvažuju docela o tom Magicaru M870AS... Chci se zeptat dá se někde na netu dohledat nějaký montážní manuál? Jde mi o to jak moc složité by bylo ho nechat namontovat do auta vlastními silami. Montáž nějakou firmou nechávám až jako druhou možnost... Popř. je tu někdo kdo si ho sám montoval? :)
Dan td

#30 Příspěvek od Dan td »

Já si montoval Magicar do svého auta i do jiných, ale je to všechno podobné. Není to žádná věda. Montážní manuál se dá stáhnout. Některé firmy pošlou i " seznam přípojných bodů " pro konkrétní auto. Moje zkušenost - pro škodovky to sedělo, pro Opel Astra taky, pro BMW vůbec. Takže nejlíp mít ETM, info odtud z fóra, multimetr v ruce a hurá na to. Počítej s montáží půl dne až den, když to má být pořádně - nejvíc času zabere oddeklování různých částí auta, jinak je to pár drátů :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět