Tomasis píše:Podržíš dlouze (2 vteřiny) tl. IV a na displeji se Ti objeví HOLD. Pokud budeš držet déle (4 vteřiny) spustí se poplach kvůli vyhledávání vozidla. Musíš mít Magic z krámu a ne z tržnice ....
to teda hned zítra zkusím. To, ze to začne po delším podrzeni rvat vím. Pri krátkém ukáže stav auta. Ale ze slouží i jako hold jsem netušil a nikde o tom nebyla zmínka. Jestli to půjde, tak díky
risa525tds píše:ok...takze mluvis z vlastni zkusenosti.a tvuj kamos mi s tim poradí i pomuze??namontuje?a vystaví mi doklad ?
Vzhledem k tomu že momentálně nestíhá ani svoje auto, tak ho asi nenamontuje, ale určitě poradí a pokud jsi od Prahy, tak Tě pošle ke svým lidem, co pro něj montují a berou ty Magicary od něj
Zdravím všechny, mám velmi dobré zkušenosti se systémem Athos od Jablotronu. Otec ho má na peugeotu, já ho právě nechávám dělat do E36. Komunikuje pomocí mobilu a polohu auta kdykoli určíte díky aplikaci na internetu. Můžete si zvolit hlasitý (siréna při narušení) či tichý režim - auto v případě průšvihu posílá sms až na 5 čísel a telefonuje. Je to hračka za 12tis a asi dvojku za montáž, ale myslim, že se vyplatí
záleží na člověku jaký typ alarmu chce...co to ale zkoumam tak je Jablotron zbytečně drahej!jsou levnější varianty který ho dostatečně nahradej možna i předčej!
Uvažuju docela o tom Magicaru M870AS... Chci se zeptat dá se někde na netu dohledat nějaký montážní manuál? Jde mi o to jak moc složité by bylo ho nechat namontovat do auta vlastními silami. Montáž nějakou firmou nechávám až jako druhou možnost... Popř. je tu někdo kdo si ho sám montoval?
Já si montoval Magicar do svého auta i do jiných, ale je to všechno podobné. Není to žádná věda. Montážní manuál se dá stáhnout. Některé firmy pošlou i " seznam přípojných bodů " pro konkrétní auto. Moje zkušenost - pro škodovky to sedělo, pro Opel Astra taky, pro BMW vůbec. Takže nejlíp mít ETM, info odtud z fóra, multimetr v ruce a hurá na to. Počítej s montáží půl dne až den, když to má být pořádně - nejvíc času zabere oddeklování různých částí auta, jinak je to pár drátů
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...