Ahoj vsichni,mam takovy dotaz ohledne Vervy 100,cetl jsem toho o ni sice hodne ale nikde jsem se vyslovne nedocetl zda mohu motoru nejak uskodit,protoze moje exauto Forman 135 to nejak nepobralo zacalo mi varit. Mate nekdo s vervou skusenosti u 316i e36? Predem dekuju.
ja konkretne S M20B25 s ni mam relativne dobre zkusenosti... rozhodne lepsi jak ja Želwípávr auto slo lehce lip po plynu , kazdopadne i ty aditiva co tam jsou temu rozhodne neublizi...
jinak fanous ten je zvyklej na benzin redenej vodou tak se nediv kdyz mu nalejes poradnou stavu chudakovi
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
fanous je mi burt. Kazdopadne to pudu dneska prubnout a dam plnou,nebo se to ma nejak redit s 95kou? tvuj motor je trochu jina liga a ja bych si nerad udelal z moji 316ky flinstouna
Jezdím na LPG a Verva100 mám jen na ohřátí. Motor na ni běží stejně měkce a tiše jako na LPG oproti běžnému Natural 95 na který jde motor tvrdě a hlučně.
Motoru nikdy neuškodí více oktanů ale naopak... Motoru může uškodit jen méně oktanu to tak že hodně bude chudá směs a může to dopadnout propálením pístu...
Ahoj, než udělám nějakou blbost a něco si v autě oddělám, tak se raději zeptám. Bude motor ve staré e36 318i r.v. 1992 spolehlivě šlapat i na lepší palivo Verva, Carera, V-Power...Díky za radu
Verva 100 je prima, ale koukněte se někdy na pistoli .. je tam napsáno BA98 !! Když jsem se ptal osobně na OMV na jejich Carrera 100 tak ta je údajně opravdu BA100 .... takže jezdím na OMV.