Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

červené žárovky-čirá zadní světla

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

Zdravim, nevíte někdo kde sehnat červené zarovky do zadních světel od renomované firmy sonar? :) myslím opravdu červene, ne jako ty co sem si objednal, jsou sice červené ale svítí spíš oranžově, takže myslím sytě červené, někdo kdo má zkušenost a ví kde je sehnat?? jedná se o 21w a 5w, brzdovka a obrysovka no
calif

#2 Příspěvek od calif »

tak asi sem jediny s timhle problemem :(
to fakt nikdo do tech šitů nekupoval žárovky?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Našel jsem leda tohle:

http://www.ges.cz/-auto-p215w-12v-autol ... 14131.html

a nebo LED: http://www.motordiag.cz/produkt/led1157-19r

Obávám se, že ty červené žárovky nikdy nebudou svítit úplně sytě červeně... :?
calif

#4 Příspěvek od calif »

díkes, ale podobnou sem práve koupil taky na netu, a je to oranzovy :( ty puvodni v tech svetlech kdyz sem je vyndal, vypadaly az skoro černě, neni pres ne vubec videt vlákno uvnitr, jenze vinou spatnyho utesneni mi tam pri myti natekla voda a nekolik prasklo, ted uz utesneno ale potrebuju ty zarovky :( kdyz koupim sest ledek tak me to vyjde jak cely novy svetla :) nemluve o tom ze by se to asi nelibilo checkcontrolu :(
calif

#5 Příspěvek od calif »

:?:
zrob

#6 Příspěvek od zrob »

calif píše::?:

Mám čiré světla a sehnal jsem žarovky v Praze na Dvorcích v Mototechně (obchod na Škoda věci) a stala jedna asi 12kč a OPRAVDU svítí červeně...

Ale bohužel web stranky ti neřeknu :-(Je snad ani nemaj
calif

#7 Příspěvek od calif »

chjooo :( díkes, cesta do prahy a zpet kvuli koupe zarovek za stovku se mi jevi jako silne nerentabilní :) skoda tech webovek....
zrob

#8 Příspěvek od zrob »

calif píše:chjooo :( díkes, cesta do prahy a zpet kvuli koupe zarovek za stovku se mi jevi jako silne nerentabilní :) skoda tech webovek....

To asi ne:-)Jedine kdybys mel nekoho znameho v Praglu, v nejhorším případě jsem ochotnej ti je koupit a poslat na dobirku, mam to od Bytu asi tak 3 minuty autem....
calif

#9 Příspěvek od calif »

tak to by bylo super :) potřebuju 4 obrysovky 5w a 4 brzdovky 21w
napiš mi do sz kolik si řekneš cenu i s poštou, poslalo bych ti prachy předem na ucet jestli to jde, to by bylo levnejsi nez dobírka, ale kdyby to neslo tak i tou dobírkou....
zrob

#10 Příspěvek od zrob »

calif píše:tak to by bylo super :) potřebuju 4 obrysovky 5w a 4 brzdovky 21w
napiš mi do sz kolik si řekneš cenu i s poštou, poslalo bych ti prachy předem na ucet jestli to jde, to by bylo levnejsi nez dobírka, ale kdyby to neslo tak i tou dobírkou....

http://www.vyfukybn.cz/rs/zarovky/Page-2-15.html
Tak jsem nasel jejich web, ale nevim kolik je postovne a neni tam ani poradny vyber.

Ja bych to dal do bublinkovy obalky, takze to nebude klasica dobirka, to zjistim ,pritulka je postacka.

Jinak bych asi možna ti poslal jednu žarovku, mam jich nekolik nahradnich, abys sis to vyzkousel, nechci ti potom rucit abys nenadaval ze to nesviti cervene:-)Me svítej:-)
Nic za to chtit nebudu, az je koupim, tak ti reknu cenu z paragonu + co bude stat postovny....
Ta 21w ji chces jednovlákno?
zrob

#11 Příspěvek od zrob »

Tak jsem si zjistoval otientacne postovny od pritulky, tak kdyz mi to vezmou do bublinkovy obalky (cehoz se bojim pac ta zarovka ma nad 5cm delky (šířky v obalce) tak by to stalo min.50kč a v balíčku(což je pravdepodobny) tak cca 70,-.

Joo pošta je draha:-(
calif

#12 Příspěvek od calif »

coz to nejni problem, ale prosil bych jedine v balicku, i v ty bubline by se to mohlo rozbit, mam kamose na poste, a vim ze se s tim moc nemazlej :)
proste si rekni nejakou cenu, klidne i neco navic za to ze se obtezujes a ja ti pak do sz napisu adresu, jo a napis prosim jestli teda prevodem na ucet nebo tou dobirkou, dobirka je celkem draha, ale i tak bych to bral a byl bych rad, jen jestli svit fakt červene, mam uplne cire sklo, takze ta zarovka musi byt fak cervena ikdyz se rozsviti, protoze tu barvu dela ona a zadne odrazove sklicko nebo sklo jako takove, snad mas podobna svetla....
calif

#13 Příspěvek od calif »

á tak prispevku nahore sem si nevsiml, sem po noční :) tak abys s tim nemel pakárnu, posta neco stoji, ale kdyz posles tu zkusebni tak se zlobit nebudu, jj jednovlákno to je ta 21w...posilam do zprav adresu
Odpovědět