Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
POZOR NA SHERON!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi sem to tu chtěl napsat ale nakonec jsem se na to vyprdnul, ale když už tu někdo ty sračky od Sheronu vytáhl přidám se i já. Koupil jsem si pytlík letní směsy do ostřikovačů a je to neskutečně agresivní srajda, naprosto mi to vyžralo navoskovanou kapotu a dodnes i když je to už 3 měsíce to tam je vidět. Já jen doufám že to vyžralo jen ten voskový film a nepoškodilo to i vrchní lak. Nejde to skoro umýt ani z laku ani ze skel, po umytí šamponem jsou všude kde to teklo mapy a ze skel jsem to musel umývat nadvakrát okenou a stejak byly na skle vidět pořád stopy. Tenhle přípravek už NIKDY do auta nedám a ani nic jiného od téhle firmy, ztratil jsem k tomu důvěru. Jiná směs a ani starší od Sheronu mi tohle nikdy neudělala. Mám za to, že Sheron začal vyrábět nějakou silnejší a zároveň agresivnější směs. Osobně tomu co Whizour napsal věřím a nemyslím, že by to byl nějaký HOAX. Fotky nemám, je to moje osobní zkušenost, věřte nebo ne nemám důvod si něco vymýšlet... 

....taky se přidávám k názoru, že sheron je žíravina. Ostřik světel mám sice vypnutý, tak na světlech nic nepozoruji, ale pod ostřikem předního skla mám mapy, které bohužel nejdou ničím dolu a obavám se, že je to prostě sežranej lak. Stejnou zkušenost má i otec, jenže ten má starou plečku se starým lakem, tak mu to tolik neva.... Pokusím se nafotit a dát to sem, půjde to asi blbě..... nic jiného jak sheron jsem nepoužíval, myslel jsem, že je kvalitní.....
E46 330D Touring FL 2004 Individual
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
-
- Kontaktovat uživatele:
A kua..My jsme ted zrovna koupili 10litru SHERON, pač jsme zrovna sháněli SHERON.Nechtěli jsme nákou NONAME shitku no a ono by to bylo asi lepší..Ale coo.Todle se nak vystříká..
Jednou jsem měl nákou mrdku z TESCA a to bylo šílený.Vonělo to po jahodách a okno to jen matlalo.Bylo to jak nákej sliz...
Hele ty fleky na kapotě jsou takové bílé že?
Jednou jsem měl nákou mrdku z TESCA a to bylo šílený.Vonělo to po jahodách a okno to jen matlalo.Bylo to jak nákej sliz...
Hele ty fleky na kapotě jsou takové bílé že?
-
- Kontaktovat uživatele:
U mě ty fleky zdá se pomaličku po x-tém umytí mizí takže to bude snad jen na tom voskovém filmu, doufám
! Bílé nejsou, jsou to prostě mapy na laku ve stejné barvě ale trochu jiném odstínu jakoby vyžrané. Pokud ten šeron nechceš vylívat (což bych doporučil já
) tak tu směs ještě nařeď alespň 1:1 s destilkou. Pak už to nebude dělat takovej strašněj čurbes.
Mám chuť napsat někomu do Sheronu co si o tom jejich výrobku myslím, ale asi to bude jen ztráta času... 

xSAFA píše: Mám chuť napsat někomu do Sheronu co si o tom jejich výrobku myslím, ale asi to bude jen ztráta času...
To je celkem dobrý nápad. Zajímalo by mne jak se k tomu postaví, teda spíš jestli se k tomu postaví jinak, než si myslím

Fleky ti teda pustily? Tak to taky zkusím.... Já jsem to zatím zkoušel dostat dolů jen leštěnkou od BMW a tvrdým voskem taky od BMW a nic...

Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jim napsal, uvidíme jestli se budou mít k romu reagovat...
JJ zdá se že to mizí, auto jsem asi 14dní před tím voskoval tak je možné že se to vyžralo jen do toho vosku a postupem času jak se ten vosk smývá tak se to ztrácí. Teď mám auto zaprasené a dělám na něm, ale behěm 14ti dnů se chystám jej vypucovat a znovu navoskovat na zimu, tak pak to pořádně omrknu jestli to tam ještě je nebo ne...

JJ zdá se že to mizí, auto jsem asi 14dní před tím voskoval tak je možné že se to vyžralo jen do toho vosku a postupem času jak se ten vosk smývá tak se to ztrácí. Teď mám auto zaprasené a dělám na něm, ale behěm 14ti dnů se chystám jej vypucovat a znovu navoskovat na zimu, tak pak to pořádně omrknu jestli to tam ještě je nebo ne...
-
- Kontaktovat uživatele:
"Dobrý den pane XXXXX,
velmi nás mrzí problémy, které Vám v souvislosti s použitím našeho výrobku vznikly, nicméně pro posouzení reklamace potřebujeme vzorek reklamovaného výrobku, nebo alespoň přesný název a datum výroby uvedený na etiketě (případně datum a místo nákupu). Sheron letní směsi prodáváme v několika variantách litráží (1lt až 5 lt) a s přísadami pro rain off efekt s názvem Sheron Rally letní směs a Sheron Navigátor letní směs.
Pokud uvedené informace a vzorek již k dispozici nemáte, tak bych s dovolením požádal o sjednání osobní schůzky, při které by si náš obchodní zástupce nafotil deklarované skvrny na laku vozidla. Uvádíte, že jste výrobek zakoupil na jaře tohoto roku, proto bych se rád zeptal jaký druh směsi jste měl v nádržce ostřikovače před doplněním letní směsi?
Výrobní proces přípravy náplně letních směsí je podroben přísným kontrolním měřením, proto kontaminaci směsi látkou způsobující uvedené „agresivní“ chování můžeme téměř vyloučit. Přesto děkuji za doplňující informace vedoucí k objasnění možných příčin vzniku uvedených problémů s cílem obnovit Vaši důvěru v kvalitu našich produktů.
S pozdravem
Martin Záhořák
manažer kvality"
Dál jsem to zatím neměl čas řešit ani jsem zatím neodpovídal, musím se podívat co to přesně bylo zač, jedno balení mi leží ještě v garáži...
velmi nás mrzí problémy, které Vám v souvislosti s použitím našeho výrobku vznikly, nicméně pro posouzení reklamace potřebujeme vzorek reklamovaného výrobku, nebo alespoň přesný název a datum výroby uvedený na etiketě (případně datum a místo nákupu). Sheron letní směsi prodáváme v několika variantách litráží (1lt až 5 lt) a s přísadami pro rain off efekt s názvem Sheron Rally letní směs a Sheron Navigátor letní směs.
Pokud uvedené informace a vzorek již k dispozici nemáte, tak bych s dovolením požádal o sjednání osobní schůzky, při které by si náš obchodní zástupce nafotil deklarované skvrny na laku vozidla. Uvádíte, že jste výrobek zakoupil na jaře tohoto roku, proto bych se rád zeptal jaký druh směsi jste měl v nádržce ostřikovače před doplněním letní směsi?
Výrobní proces přípravy náplně letních směsí je podroben přísným kontrolním měřením, proto kontaminaci směsi látkou způsobující uvedené „agresivní“ chování můžeme téměř vyloučit. Přesto děkuji za doplňující informace vedoucí k objasnění možných příčin vzniku uvedených problémů s cílem obnovit Vaši důvěru v kvalitu našich produktů.
S pozdravem
Martin Záhořák
manažer kvality"
Dál jsem to zatím neměl čas řešit ani jsem zatím neodpovídal, musím se podívat co to přesně bylo zač, jedno balení mi leží ještě v garáži...
Hele ale tak to docela čumím na jejich reakci. To jsem nečekal. Průšvih je, že tu šarži vůrobku už stejně nikdo nezjistí, protože to agresivní působění je dlouhodobější proces. Z jednoho kanystru se to asi nestane...... Jedině to rozleštit do lesku (pokud to půjde) a pak tam nalít z kanystru a sledovat to..... Jinak nevím.
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135
Ex Honda Integra Type R
Ex Škoda Fabia 1.4 Mpi
Ex Škoda Rapid 135