Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak jezdit v zime (a nejen v zime) ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RomanSvach
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od RomanSvach »

no nic tak uz sem roztrhal ridicak (snist nejde je z plastu) a do ted jsem klecel v koute.

no chtelo by to zalozit o tomhle nekde jinde(pokec) jine nezavazne vlakno(a tady to presunout nebo promazat) a trosku se tam rozvykladat. bo znate to nas ogary z wydlakowa by to zajimalo(co jsme delali tak dlouho spatne a co nas to za kraviny ve fyzice ucili)

tady se mame ale bavit o retezech a pytlech s cementem v kufru
JFK Čestný člen
Čestný člen

#142 Příspěvek od JFK Čestný člen »

RomanSvach píše:no nic tak uz sem roztrhal ridicak (snist nejde je z plastu) a do ted jsem klecel v koute.

no chtelo by to zalozit o tomhle nekde jinde(pokec) jine nezavazne vlakno(a tady to presunout nebo promazat) a trosku se tam rozvykladat. bo znate to nas ogary z wydlakowa by to zajimalo(co jsme delali tak dlouho spatne a co nas to za kraviny ve fyzice ucili)

tady se mame ale bavit o retezech a pytlech s cementem v kufru

proč jsi hned vztahovačnej? mě jenom udivilo proč si někdo vědomě ničí špajzku pro nějaký placebo efekt v seriovém autě. Fyzika s tím nemá co dělat, spíš mechanika :lol:
RomanSvach
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od RomanSvach »

ale nejsem vztahovacnej. jen me proste pripada ze kdyz to dam bez toho "meziplynu" tak sebou cele to auto skubne jak to ten motor zbrzdi(proto ta fyzika bo se asi muzou odepit zadni kola) po mechanicke strance oky tam chapu to co jsi psal, ale nechapu ze nikomu nevadi to skubnuti(mozna sem citlivka).

jinak jak rikam rad se necham poucit a budu za to vdecny. stejne to asi nikdy neprestanu delat bo sem si na to tak nejak za ty roky zvykl a navic je mne to prijemnejsi. A az se holt jednou pres leto ta prevodovka v mazde rozsype tak ji proste odvezu na srotak... (stejne s tim co uz ma najetou by byla vyhercem lonskeho srazu mx5 v nemecku v kategorii o nejvetsi pocet najetych kilometru.)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#144 Příspěvek od JFK Čestný člen »

RomanSvach píše:ale nejsem vztahovacnej. jen me proste pripada ze kdyz to dam bez toho "meziplynu" tak sebou cele to auto skubne jak to ten motor zbrzdi(proto ta fyzika bo se asi muzou odepit zadni kola) po mechanicke strance oky tam chapu to co jsi psal, ale nechapu ze nikomu nevadi to skubnuti(mozna sem citlivka).

jinak jak rikam rad se necham poucit a budu za to vdecny. stejne to asi nikdy neprestanu delat bo sem si na to tak nejak za ty roky zvykl a navic je mne to prijemnejsi. A az se holt jednou pres leto ta prevodovka v mazde rozsype tak ji proste odvezu na srotak... (stejne s tim co uz ma najetou by byla vyhercem lonskeho srazu mx5 v nemecku v kategorii o nejvetsi pocet najetych kilometru.)

jestli ti vadi skubnuti od prerazeni tak bych ti pral delsi svezeni v zavodnim aute s naplno otevrenou klapkou ALS, 2.2 baru tlaku a 740 kroutakem, vse na tvrdych silentblocich a na slickach :lol: Rozhuceny slicky, prevodovka, diferak, podvozek... pripadas si jako privazanej na brise stihacky :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Snejk »

ehm pokud ti automat skube... tak je nekde nejaka chyba... normalne to radi tak ze absolutne nevis kdy a jakej kvalt. o nejakym skubani si nech u automata zdat. to leda skrin olitana jak krava nebo nejaka e30,32,34 ale novejsi skrine rozhodne nic neskubou..
JFK Čestný člen
Čestný člen

#146 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Snejk píše:ehm pokud ti automat skube... tak je nekde nejaka chyba... normalne to radi tak ze absolutne nevis kdy a jakej kvalt. o nejakym skubani si nech u automata zdat. to leda skrin olitana jak krava nebo nejaka e30,32,34 ale novejsi skrine rozhodne nic neskubou..

o automatu není řeč, nebo mi něco uteklo?
magorcondoria

#147 Příspěvek od magorcondoria »

Brždění a současné držení plynu snad jen u turba aby nespadl plnící tlak.Ale stejně je na pedálu brzdy spínač do ř.j. motoru.A brzda má vždy prioritu nad plynem!
Odpovědět