Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MK3 problem SOS SOS
Zdravím pani,nema niekto skusenost?Kolega mi chcel pomoct a hodit mi slovenske menu do navigacie.Napalil mi nejake cdčko,robil na nom cely tyžden,vložili sme ho do cdmechaniky a pruuuuser,
zmenilo mi vzhlad na obrazovke 16:9 za nejaku najstaršiu verziu bez navigacie a čo je horšie to cdčko nechce vyjst von s mechaniky,už som skušal možne aj nemožne a za boha nie a nie vyliezt s tej zasratej mechaniky,predtym všetko fungovalo ok,nema niekto nejaky napad?

Pokud CD nevyleze ani přes noc, tak jedině metoda brute force. Rozebrat, povolit ten šroubek, kterým je upevněnej motorek a mechaniku přetočit do opačné polohy. Potom tam dát CD s neupraveným SW, nechat naflešovat a fertig.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nazdarek páni,tak len pre zaujimavost,tri dni som sa hral s mechanikou aby mi vyplivla to cd,prva poloha kluča nič,druha poloha kluča nič,nakoniec som naštartoval,stačim to tlačitko a cd vylezlo samo,dal som tam nove,načitalo najnovšiu verziu,všetko ok,
len mi nieje jasne prečo to ide až pri naštartovanom aute,to mi je zahada
komu treba to cd do mk3 tak možem zaslat