Umí někdo na 320d 120kw, r.v.2005 povinne pod 3 900,-. To mám ted přes makléře ve flotile + pojištění okna na plnění 15k,- za asi 380,-.
Jinak bonus mam 12 měsíců, pak jsem přešel na flotilu....
Díky
Taky se přidám. Shánim povinný ručení na E36 328i r.v.95. Praha, teď sem sehnal nejlevněji Generali za 11 000 ročně bez žádnýho dalšího připojištění. Kdo má nějakou možnost sehnat to levněji, budu jedině rád. Pište do sz prosím.
Tady maj prý nízký ceny: http://www.pmbs.cz V ceníku sice píšou, že je to "od" takže ta cena může být vyšší, ale známý to tam měl pojištěný a nebylo to o moc víc.
Mirda328 píše:od kud jsi? muzu ti udelat nabidku.... kdyz budes mit zajem
praha
podle rodneho cisla ti zjistim bonus, nekdy clovek bonus ma ani o tom nevi, scita se historicky, alespon dle mych moznosti pojisteni co jsem schopen zaridit...... Sjednavam Allianz za velmi rozumne ceny, Wustenrot.....urcite ne Ceskou ty delaj jen problemy.....
Pripadne SZ poslu kalkulaci a pripadne evidovany bonus
mam rv 93 325i e36, rocne platim kolem 4500 s bonusy, jen povinny u cpp.
nedavno jsem mel maly tukanec(ma vina),
jak to je ted z bonusy, mazou se mi vsechny?, navysimi cenu povinneho ruceni v dalsim roce? dik za odpoved.
Povinné ručení
ČPP - dvoulitr - bonusy za 120 měsíců 4050 ročně.
Taky záleží, jestli to platíš 1/4 letně nebo 1/2 nebo jednou ročně.
Plnění: limit plnění škody na majetku/zdraví 50mil/50mil.
...celkem to jde...
Mirda328 píše:panove co z tech pojistek pak vyleze za pojistovny???? to je docela dulezity
U me to je CPP. Jsou tam vyssi limity. A jaka to je pojistovna je mi v posdtate jedno, jde mi splneni povinnosti a hotovo.
tak na to bacha. právě že to přestává být jen splnění povinnosti... některé pojišťovny pak požadují po lidech prachy...
presne tak , nejde jen o povinost platit nekomu, je tisic duvodu proc pojistovna penize nevyplati a pak jdou z Vasi kapsy, to ze mate povinko kolikrat nic neznamena, je to smutne ale je to tak
Vasik_01 píše:[quote="Mirda328"]panove co z tech pojistek pak vyleze za pojistovny???? to je docela dulezity
U me to je CPP. Jsou tam vyssi limity. A jaka to je pojistovna je mi v posdtate jedno, jde mi splneni povinnosti a hotovo.
tak na to bacha. právě že to přestává být jen splnění povinnosti... některé pojišťovny pak požadují po lidech prachy...
presne tak , nejde jen o povinost platit nekomu, je tisic duvodu proc pojistovna penize nevyplati a pak jdou z Vasi kapsy, to ze mate povinko kolikrat nic neznamena, je to smutne ale je to tak[/quote]
Aha, tak zatím jsem nic nezpůsobil tak to neznám. Pak se teda ptám je ČPP tak ta pojištovna co se cuká? Žádnou spoluúčast tam nemám, takže tam problém snad nebude...