Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Názor na čištění vstřikovačů u benzínu?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fatal Design »

Neversummer píše:ahoj, zkus aditivum na čištění vstřiků, měla jsem problémy s kolísáním otáček a netáhnutím auta v záběhu, aditivum od Liqui Moly za 400 kilča po dvojím použití skvěle pomohlo. Myslím, že čas od času by každý měl do svý nádrže aditivum přilejt, vyzkoušej a uvidíš rozdíl...

Co to konkrétně bylo ?
Neversummer
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Neversummer »

Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fatal Design »

Neversummer píše:http://www.liquimoly.cz/detail/cistic-vstrikovani

Dikec :wink:
Neversummer
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Neversummer »

you´re welcome.-)...doporučuju vyjet nádrž, dolejt aditivum a dotankovat, směs se ti hezky smíchá..
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Spajky »

Fatal Design píše:

Tys nechával u mka něco dělat se vstřikama? Přesně na to Kajzovo video sem koukal a řikal si že na jaře něco podobnýho udělám...

Nebo si tam nalil jen tohle aditivum?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Fatal Design »

Spajky píše:
Fatal Design píše:

Tys nechával u mka něco dělat se vstřikama? Přesně na to Kajzovo video sem koukal a řikal si že na jaře něco podobnýho udělám...

Nebo si tam nalil jen tohle aditivum?

Ne, u eMka jsem nedělal nic a zajímá mě to kvůli manželčina auta .... ale je fakt, že by si to moje emečko taky něco takového zasloužilo ... kilometrů má už dost .... ale nevím ...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Zave »

ja bych potreboval vycistit vstriky u nafty :-) jeden je takovy unaveny a pri studenym startu se auto chveje... Mam se zamerit jen na ten jeden, nebo vycistit vsecky?
martas11

#28 Příspěvek od martas11 »

Zave píše:ja bych potreboval vycistit vstriky u nafty :-) jeden je takovy unaveny a pri studenym startu se auto chveje... Mam se zamerit jen na ten jeden, nebo vycistit vsecky?

Já bych je udělal všechny :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

já tu mam ted vymontovany vstřiky ze svojí V8, přetěsnoval jsem komplet sani a čistil celej motor, řekl jsem si že aspon něco tomu motoru musím dopřát, takže ted aspon todle no a tak říkam že už necham i udělat ty vstřiky, čistici ultrazvuk vaničku mam tak zkusím aspon todle, zjistil jste někdo nějaky levnější a dobry čistěni? Fedor je zloděj, tomu to fakt nehodlám dát.
Paty

#30 Příspěvek od Paty »

Udělej všechny vstřikače,aspon do budoucna budeš mít klid... :wink:
Paty

#31 Příspěvek od Paty »

jo ještě k těm benzinovým vstřikům,mám dojem že ty filtry do vstřikovačů si můžeš koupit a vyměnit si je doma sám :wink:
Dost to pomáhá,aspon co mám zkušenosti u Motoru Honda...
Když si poslechneš vstřiky a je nastortovaný auto tak cvakají,můžou cvakat víc hlasitěji i mín hlasitěji,když cvakají hodně hlasitě,tak mnohdy pomůže vyměnit jen ten filtr co v něm je vsazenej a o něco utichnou. Jsem toho svedkem.
Ale pokud to vymeníš a nic se nestane neutichnou tak jedine pomůžu už vstřik vyčistit v ty lazni jak tady popisujete, a nebo nový...
Ted nevím kde to přesně prodávají ty Filtry (sítka) do těch vstřiku,je potřeba se potom podívat... :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

ja jen četl v TISU jak se dá udělat v domacich podminkach to čistění, takže do toho pujdu, akorat je tam podmínka že hned po čistění musí do auta jinak zevnitř zreznou.
Paty

#33 Příspěvek od Paty »

JaraX píše:ja jen četl v TISU jak se dá udělat v domacich podminkach to čistění, takže do toho pujdu, akorat je tam podmínka že hned po čistění musí do auta jinak zevnitř zreznou.

A máš ten návod v elektronický podobě? že by jsi mi ho poslal,zajímalo by mě to :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JaraX »

Paty píše:
JaraX píše:ja jen četl v TISU jak se dá udělat v domacich podminkach to čistění, takže do toho pujdu, akorat je tam podmínka že hned po čistění musí do auta jinak zevnitř zreznou.

A máš ten návod v elektronický podobě? že by jsi mi ho poslal,zajímalo by mě to :roll:

ho mi do mailu jarax@jarax.net mail
zverbo

#35 Příspěvek od zverbo »

Mluvil sem s mechanikem od motoru co dela pro Kopeckeho a ten hned nato jo super vec udelej to, jen si myslim ze jo muzu ale oni maji vsechno WRC IRC upravene smetaky a motory opravuju snad kazdej den. Tady kousek to dela postarsi pan a 6vstrekou vyde na 800kc u dislu 1000kc mam kontakt priamo od toho mechanika!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od JaraX »

doporučuju všem pročíst toto, čistit vstřiky se moc nevyplatí

http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=2307
RomanSvach
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RomanSvach »

zkousel jste nekdo Vif super benzin aditiv?
naftovy aditiva prej fungujou na cisteni paradne ale ted se snazim vycistit pritelcino auto a to je benzinak tak sem to koupil ale nikde sem o tom nenasel nic. jestli to fakt cisti nebo ne.

ma nekdo vzkusenost?
MENDEZ

#38 Příspěvek od MENDEZ »

zverbo

#39 Příspěvek od zverbo »

Tak pani dnes som nahodil vycistene vstreky + tie malicke tesnenia + tie malinke vlozky v strekoch!!!
K cisteniu vazny bordel tam bol, tie malinke vlozky uplne zajespinavene!!!
Funkcnost - hned stupli otacky musel som uberat
a RTP som z 3barou daval na 1bar
zverbo

#40 Příspěvek od zverbo »

Jo cena 1000kc
Tesnenia 25kc/kus a tie male vlozky 30kc/kus
Nedalo mi a hned som vymenil aj hadice od palivoveho filtru a aj filter.
Odpovědět