Zdar lidi. Jaký máte zkušenosti s letníma gumama na bawo? Zvažuju nákup nový sady, pro dravou jízdu, pochopitelně Servis doporučuje Goodyearky nebo Michelinky. Někdo je zase maximálně spokojenej s Contikama. Osobně jsem sezónu jezdil na Dunlopkách a nijak zvlášť mě neuchvátily. Dík za vaše postřehy!
Zkušenost: Pirelli - déle vydrží, tvrdší
Yokohama - měkčí směs, docela mizí, ale drží jak přilepený
Dunlop - něco mezi Pirelli a Yokohamou
A letos budu testovat Nankangy, tak pak napíšu co a jak
Michelin PS2 nebo PSCup je to nej co si muzes doprat na dravou jizdu. Ja osobne sem mel PS2 a je to paradicka, kdyz se ohrala, tak to bylo jak zvejkacka a sedi to paradne i na mokru. Zadek mi vydrzel 5tkm To bylo ale nesetrnym zachazenim. Ale zase se asi nevejdes do uvadeny ceny.
Já mám nejlepší zkušenost s Continentálk SportContact 2 ty drží jak svině ale mají malou životnost (hold daň za měkou směs) a letos jsem přikupil Continental SportContact 3 tak jsem zvědav:) Cokoliv jiného mi přišlo že strašně klouže s CSC 2 jsem měl problém jezdit smykem:( proto jsem je začal dávat jen na přední nápravu a zadek mám každý měsíc jiný
Fikop píše:Já mám nejlepší zkušenost s Continentálk SportContact 2 ty drží jak svině ale mají malou životnost (hold daň za měkou směs) a letos jsem přikupil Continental SportContact 3 tak jsem zvědav:) Cokoliv jiného mi přišlo že strašně klouže s CSC 2 jsem měl problém jezdit smykem:( proto jsem je začal dávat jen na přední nápravu a zadek mám každý měsíc jiný
mam naprosto stejnou zkušenost, zkoušel jsem hromadu gum a TDSo jich hromadu spalilo a Contisporty2 jsem měl troje (dvoje spaleny a jedny proraženy a nejlepší zkušenst, Yokohama i Kumho, připadně Michellin taky nic extra, ale to je všecko tím která guma je na normal ježdění (tvrdá a nemizí) a která měkká a je to palba.
jedine asi Pirelli Zero Nero nebo Continentali Contisport 2
Dunlop SP... dobry ale tak od 4mm niz mi hucely (( nevim mozna vyjimka
S Misakama spatny zkusenosti drzi ale miziii
Falken FK452 drzi ale miziii
Co doporucuje znamej z Audi A4 quattro 2,5Tdi 200ps Avon ZZ3 ja jsem nezkusil
Zalezi hodne co do toho chces investovat a jak dlouho s tim chces jezdit...
nejak tomu celemu nerozumim.Chces pneu na dravou jizdu, takze te vlastnosti na mokru nezajimaji, tudis muzeme hned pro zacaatek vyskrtnout vsechny znackove a jine pneu protoze jsou stavene kompromisne na mokro a sucho.
Tedy slicky ale ty josu moc drahe spatne se shaneji s nizsím profilem, takovej mutant mezi slickama a beznými pneu me napadaji Mischelin CUP, blize pak bezne pneu je Bridgestone RE 050 A ted nevim jestli ta s tim A nebo bez A na konci, ma na suchu mnohem lepsi vlastnosti i vydrz a na mokru je naopak tragicka, byla vyvynuta pro tzv. výkendove letni vozy, sakra ale uz asi nenajdu ten clanek - tusim nekde na nemeckem automotorsportu., pak Kumho KU 15 take jedna z mene kompromisnich pneumatik urcena na sucho, dale nevynechat ani vyse zminene Yokohamy advan i parada ale to uz se blizime k beznym pneu pro bezný provoz zádne blbnuti na víkend
Pete píše:Tak ta bridgestone je to ta bez A urcena pro vysokovykonostni vozy, pak je tam i takova niceova ale pro subaru a hondu RE 070 vypada přísne
tad jsem tvůj příspěvek nepochopil tak sou špatné ty Br re050A měl jsem na ně spadeno tak ted nevím ale jsem jen normální jezdec a i s 1.8 toho žádné zázraky neudělám
050A jsou pro bezny provoz vhodnejsi, maji vyvazene vlastnosti na suchem i mokrem povrchu
zato 050 maji lepsi vlastnosti na suchu a trvanlivost, zato na mokru stoji za houby v porovnani s ostatnima hiendovejma.
Mam za to ze e46 byla z fabriky osazena brigestonama.
Mrkni na http://www.e-pneu.cz vyhledej preu o ktere mas zajem a najdes tam i testy(o jejich pravdivosti by se dalo mozna spekulovat, ale dejme tomu)
casto odkazy na nemecke casopisy atd.
podivej se na eshop a shanej pneu do 3000 ... do 3tkc asi barum nebo matador ..
kolem 3,5kkc v akcich uz neco vyberes treba tady (dobra zkusenost)
http://www.az-pneu.cz/pneumatiky/osobni-letni