Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 1er Professional Navi

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vasco

#1 Příspěvek od vasco »

Zdravím, mám 120d 2005 s iDrivem a Profi Navi, tedy CD šachta, DVD šachta a CD měnič v kufru.

Můj problém je ten, že mi ani jedna z mechanik nepožírá MP3 CD. Je možné tuhle záležitost vyřešit jen nějakým přehráním SW apod.?

Další dotaz směřuje podobným směrem - nějaké zařízení, ke kterému připojím iPod nebo flashku a budu jejich obsah moci ovládat na displeji iDrivu taky existuje?

Díky moc.
Selix

#2 Příspěvek od Selix »

vasco píše: nějaké zařízení, ke kterému připojím iPod nebo flashku a budu jejich obsah moci ovládat na displeji iDrivu taky existuje?

nedavno jsem neco podobneho kompatibilniho s idrivem hledal a nasel jen neco za tusim 10-12 tisic, myslim Dension se to jmenovalo
Lukke

#3 Příspěvek od Lukke »

Řeším teď stejnej problém, včera jsem si přivezl E90 330i, 06/2005, Navi Prof a jak šachta, tak měnič mp3 nepobírá. Na e90post foru jsem se dočetl, že je možné přehrát software, tak to zkusím pořešit.

Co se týče načítání flash, tak je možné vyměnit cd changer za toto viz link níže, jsou tam 2 porty USB.

http://new.aiv.de/de/car/products/64050 ... ce_m2c_usb
mr_nitroz

#4 Příspěvek od mr_nitroz »

Vasco: Psali jsme si SZ a pak jsi se uz neozval, MP3 staci dokodovat a neni problem. 8)
Odpovědět