Martinéz píše:Totic píše:Compacty jsou mrdky votom žádná. Jedině M paket a hodně přičapnutej to může ještě zachránit.
E90 sedan je zašklíbená, světla nic moc. Doufám, že tomu udělají facelift. Coupé super.
Ale co je u mě hnus je X3 ! Tak tohle BMW s proporcema traktoru Zetor mě opravdu rozesmívá.
naprosto souhlasim.. je dost nic moc modelu, jako jednicka ci X3, ale vetsinou to zachrani facelift a M paket.. treba e46 compact v paketu mi neprijde vubec marnej...
..jo a libi se mi, jak tu par lidi komentuje toho compacta, ale unikla jim jeho podstata..
Jasný a interiér Compactovy taky osekali tak, že se nemůže chytat..
Ale je pravda, že hodně e36tek jezdí po naší krajině škaredých a neudržovný (jak jsem se právě přesvědčil na tuningu ve Vyškově), i když jsou starý, tak by stačilo je naleštit, nebo přelakovat - a tak novější ročník Compacta vyjde třeba i atraktivněji..
Jinak X3 má hnusný světla a kabinu vysokou jak skleník, je to pro manželky aby měly výhled když jedou z Kauflandu.. Takže jednoznačně X5 !! (obě)
Ještě bych dodal, že BMW 1 prakticky nahradilo Compacty a je zajímavý a povedlo se. Navíc technicky bezvadný podozek.