Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 kabrio a zima
-
- Kontaktovat uživatele:
Přímou zkušenost z hardtopem nemám. Ale s cabriem jsem jezdil v zimě a naprosto bez problému. Střechu jsem samozřejmě před a po zimě důkladně vyčistil a naipregnoval. Jediná nevýhoda je samozřejmě izolace, auto okamžitě vychladne.
O koupi hardtopu jsem také uvažoval,ale také jsem se bál zplesňivění atd.
Dle mého názoru. Pokud nemáš možnost alespoň jednou za 14 dní auto nechat aspoň přes noc v garáži,natáhnout střechu a nechat vyschnout,tak místo do hardtopu investuj do pořádného čističe a impregnace.
O koupi hardtopu jsem také uvažoval,ale také jsem se bál zplesňivění atd.
Dle mého názoru. Pokud nemáš možnost alespoň jednou za 14 dní auto nechat aspoň přes noc v garáži,natáhnout střechu a nechat vyschnout,tak místo do hardtopu investuj do pořádného čističe a impregnace.
já mám doma teda fiata v kabriu a na zimu hard top. auto je r.v.95 a jezdilo každou zimu jen s hard topem a střecha je jako nová...před zimou jí pořádně vyčisti,naimpregnuj a pořádně ji nech proschnout,nejlépe ještě teď na sluníčku a nebo v teplé garáži a nemusíš mít vůbec o střechu strach...takovou mám zkušenost já 

-
- Kontaktovat uživatele:
nechal jsem ho tam celou zimu, jen jsem mezi to plexi dal slabou deku, aby o sebe nedřelo a nepoškrábalo se, jak je napůl. navíc se prej nejvíc ničí, když hejbeš se střechou při nižších teplotách, protože neni tak pružný, ale zbytek střechy sem pořádně vyčistil, naimpregnoval a ta přežila bez jakýkoliv újmy, ale to plexi je u e36 prostě průser, navíc fakt drahej.
-