Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zabezpečení ALU kol
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravice. Nikde jsem to tady nenasel, ale prijde mi to jako dobry napad, aby to tady bylo...
Jde o to, koupil jsme si na leto velmi pekne ALU disky a nejsem obdaren garazi, tak be me zajimali zkusennosti se zabezpecenim ALU disku...
Mam vazne strach, ze jednou rano dojdu k auto a to najdu postavene na cihlach (nebo jeste hur na kotoucich)...
Jde o to, koupil jsme si na leto velmi pekne ALU disky a nejsem obdaren garazi, tak be me zajimali zkusennosti se zabezpecenim ALU disku...
Mam vazne strach, ze jednou rano dojdu k auto a to najdu postavene na cihlach (nebo jeste hur na kotoucich)...
No, já osobně si myslím, že je to naprosto bezpředmětné. Pokud Ti bude chtít někdo ALU šlohnout, stejně Ti je šlohne, idkyž budeš mít garáž nebo auto zavřené ve zlaté kleci...
Max. bych případně použil bezpeč. šrouby, ale mám za to, ze jejich překonání není tak obtížné.

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
A o to mi prave jde, zkusennosti s pojistnymi srouby - pomer cena vykon atd...
Vim, ze profik ukradne cokoliv, ale cim vic lidi dane zabezpeceni odradi tim lepe...
Kazdopadne mel jsem i takovou myslenku, zada neexistuje neco, co by slo pripojit ke kolum jako je sledovaci zarizeni apod, mozna je to blbost, ale kdyby nahodou - lina huba hole nestesti
Vim, ze profik ukradne cokoliv, ale cim vic lidi dane zabezpeceni odradi tim lepe...
Kazdopadne mel jsem i takovou myslenku, zada neexistuje neco, co by slo pripojit ke kolum jako je sledovaci zarizeni apod, mozna je to blbost, ale kdyby nahodou - lina huba hole nestesti

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
já mám bezpečnostní šrouby origo bmw ... klidně je kup starší - jsou lepší než nekvalitní nové + mám kola s uzamykatelnou hliníkovou pokličkou
+ garáž

- Přílohy
-
- Změnit velikost z P1110936.JPG (58.01 KiB) Zobrazeno 748 x

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem slysel, ze se kola kradou takovym specialnim klicem, kterej se proste nasilim narazi do toho bezpecnostniho sroubu a pak jim jde otocit... Takze proto je uplne jedno jaky bezpecnostni srouby budu mit... Tohle jsem slysel, proto jsem zalozil tohle vlakno, pac me zajimaji nazory a postrehy ostatnich...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rad, ze ohledne dotahovani bezpecaku mam info spravne
Kazdopadne, kdyz nemam alarm, tak bych ho musel dodelat abych mohl pouzit zminene cidlo, ze? A zde dalsi dotaz mate nekdo zkusenost se zminenym, tedy dodelanim alarmu a vubec lze to abych stale mohl pouzivat jeden klicek (manzelka ma napriklad u Seatu klicek a pak jeste ovladani centralu zvlast, coz ja nechci) a dale cenove se zminene dodelani pohybuje jak asi?

pouzivam origo bezp srouby bmw + pronajem garaze...
btw. kamos na octavia II rs (kterou parkuje na sidlisti pred barakem) ma na kazdem kole 2 bezp. srouby... ikdyz mu uz auto objeli 2x klicem, tak kola na aute zatim jsou... ikdyz si myslim, ze mu spis ukradnou cele auto, ale je udajne dobre pojisten
btw. kamos na octavia II rs (kterou parkuje na sidlisti pred barakem) ma na kazdem kole 2 bezp. srouby... ikdyz mu uz auto objeli 2x klicem, tak kola na aute zatim jsou... ikdyz si myslim, ze mu spis ukradnou cele auto, ale je udajne dobre pojisten

-
- Kontaktovat uživatele: