Neví někdo z Vás o nějakém čalouníkovi v Praze nebo kolem Prahy? Potřebuji nechat přečalounit středy v předním tapecech na E36 a nemůžu nikoho sehnat kdo by to za rozumnou cenu očalounil. Díky za rady
edit: potrebuju nalepit na strop a na oblozeni sloupku alcantaru. udelam si z kombika regulerni jeskyni, kdyz uz maj pri jizde semnou lidi sevreny pulky, tak at maj taky tisnivej pocit z interieru. akorat nevim, kde sezenu vsechny cerny plastiky, svetylka a madla.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Potřebuju přečalounit područky u kancelářskýho křesla, kdyby někdo věděl. Dík
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Kamarád u něj nechával přečalounit sedadla a manžetu řadící páky a práce vypadala velice dobře.Já jsem tam byl jestli by byl schopnej udělat i sedačku do E36 alcantru a prej neni problém.
Včera jsem byl odvýst jednomu čalouníkovi věci na přečalounění. Vybral jsem si origo BMW koženku, dostání údajně zhruba dva týdny a potom práce 2dny. Pán vypadal velmi seriozně a určitě už čalounil dost věcí. Potom poreferuji a dám kontakt...
za 5000 obe predni stredy coupe e36 . hezka prace. autokozenkou (vydrzi a je k nerozpoznani. vinor. pokud by nekoho zajimalo vic i pres tuto cenu muzu poslat foto na mail....sem jsem je nedal. jsou moc velke a v praci nemam moc jak to zmensit
čalouník se ještě neozval. dodání stejné kůže jako tam dává BMW prý 2-3 týdny a potom zhruba 2 dny práce. Myslím si, že by příští týden snad mohlo být hotovo. Hned jak to budu mít udělám foto.
Takže dnes návštěva čalouníka v Kladně. Umí bočnici horní a dolní komplet za 1500,- což je fajn cena v úvaze že dodá i látku. Jenomže problém je v tom, že stejnou alcantaru nemá a neumí sehnat. Takže sem na začátku. Musím si sehnat nejlépe origo alcantaru a to bude oříšek. Nějakej nápad? Stačí mi metr tý látky.
Oživím téma.
Chtěl bych si nechat opravit bočnici sedačky (alcantara) a případně nechat přečalounit loketku do alcantary. Nějaké doporučení?
Nevíte jestli,případně za kolik tohle umí člen Kadous (volantech.cz)
Díky
Já jsem si nechával čalounit zde http://cabrio1.cz/ pán je podle mě velice ochotný a cenově to neumím posoudit, byl jsem u dalšího a ten mi řekl cenu o hodně vyšší.