Jsem tu mezi Vámi jako nováček, který sice zatím nevlastní BMW ale má to v úmyslu a proto jsem založil i toto téma.
Rád bych se zeptal Vás kdo máte s touto značkou na co si dát při koupi pozor , jakých modelů a kombinací se vyvarovat apod.
Moje Laguna už bude mít na tachometru 750tkm a tak už je asi ten pravý čas pořídit novější povoz, ikdyž se ji budu nerad zbavovat.
Po dlouhém probádávání inzertních serverů, promýšlení jaký typ auta koupit a jakou značku jsem dospěl asi k tomuto...
Nejlépe bych se cítil buď v e39 530d, nebo e46 330cd, nebo e38 730d... e46 mi přijdou předražené a nepoužitelné a e38 jako zbytečně velké a konstrukčně zastaralé..
Proto svůj dotaz směřuji především na e39 530d po face... rád bych auto voňavku.. nezáleží jestli automat či manuál, ale každopádně s velkou navi a sportovním volantem a sedadly (buď kůže, nebo alcantra---nesnáším hadr)... normální sedadla a volant mi přijdou ošklivé. A to prostě nejlépe ve full výbavě a s minimem kilometrů... díval jsem se že takový model se pohybuje tak od 150 tisíc výš...je to reálná cena, nebo jsou to snílci? Dál jaké jsou nejčastější závady a achylovy paty vozu a na co dávat pozor u modelu který bude mít do 200 000km???
Díky Mára