Čau,jen mě tak napadlo,že by nemuselo bejt špatný sem hodit nějaký výkresy přípravků např na motory (rozvody) (můžou bejt i amatérský nakreslený na papír a naskenovaný)... na vylisování silentbloku atd... určitě se to dost lidem bude hodit... a doufám že nebudu jedinej kdo sem dá nějakej ten výkres.... nevím kam to dát,doufám že jsem to nedal špatně
Všechny tyhle výkresy mám odzkoušený a vyrobený,fungujou skvěle!!!
Motory BMW 1.8TDS M41 2,5TD/TDS M51 OPEL OMEGA 2,5TD Stahovák na ozubené kolo vstřikovacího čerpadla
Přílohy
29_BMW_STAHOVAK_1.jpg (36.53 KiB) Zobrazeno 31483 x
fubutomas: díky za ty výkresy, tohle by na bmw klubu rozhodně nemělo chybět
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
paráda jen se zeptam, jelikož na tom výkresu od toho aretačního kolíku chybí osa tak nevím jak ma vypadat ten konec jestli je to jen zploštělý na 8mm nebo je tam průměr 8mm (typuju že průměr) jinak všechny výkresy jsem schopen a ochoten překreslit do nejaky rozumny a stejny formy tak kdyžtak písněte
Do FAGu jsem to chtěl dát,ale bohužel nejsem platící člen,tak proto mi to asi nešlo.... jinak ten kolík má těch 8mm jenom průměr je to jednoduchej nástroj,ale funguje skvěle.... pro fajnšmekry: ten konec toho kolíku mám ještě orádlovanej
super téma,kdyby se dotáhlo do konce a bylo to všechno pěkně po kupě Zatím tohle všechno se tady už dá najít..Já ted scháním,myslím je nás víc,stahovák či přípravek na demontáž CR vysokotlakého čerpadla pro M57 kterej tu třeba nikde neni-až seženu tak ho sem taky šoupnu
Ano výkresy jsem taky nasel,krome toho na kliku a na M47,ale na tom nezáleží,přišlo mi jako super,když to bude na jednom místě ... ten kdo dělá ve strojařině nemusí dávat cca 15tis kč za přípravky.... ten na CR čerpadlo motoru M57 bych taky chtěl