zdar. vobjevil sem prekvapko na svym aute. torx co drzi DISU je totalne v pr. potrebuju ho ale povolit pac musim vymenit ty gumovy kolena za vahou. zaroven je docela dost utazenej zda se me. vzhledem k umisteni bysem nerad pouzival hrubou silu. nemel by nekdo nakej napad jak to povolit ?
vrtackou se tam asi nedostanu a klestema nevim nevim esli bysem to moh nak kloudne chytit... jediny co me porad napada je zkusit na to nebo do toho naklepnout nakej vorech. ale nerad bysem neco zkurvil.
Vzal bych sikovky,blitzky a zkusil to tím povolit, mělo by to jít,zase tak dotažené to nebude.
Ješte je reálná šance, že to vezmeš ne torxem,ale ten druhej nevim jak se už jmenuje , ten má víc drážek jak torx,je to jakoby tisícihran.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Už jsem to taky řešil. Mikrobruskou jsem udělal drážku, polil WD a normálním šroubovákem povolil ... Pilka, nebo nožový pilník udělají asi stejnou práci
A kdyby to neklaplo, tak upilovat hlavu na rozměr plochýho klíče. Je to sice pakárna, ale když to chceš povolit ... Už jsem to dělal několikrát. Jinak to co tu píší ostatní, jde narazit hvězdička (bývá o píď větší) do imbusu (hlavy šroubu).