Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Plechařina z autokelly?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
mequi

#21 Příspěvek od mequi »

Tak jsem si objednal ten blatník z MJ Auto. Klokkerholm. Přišel mi blatník nepoškozený a pečlivě zabalený. Je na něm vyraženo MADE IN TAIWAN. WTF???
jarda

#22 Příspěvek od jarda »

no a co?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
mequi

#23 Příspěvek od mequi »

Já jen že by to měla být Evropa na ne Taiwan. Nebo i tam mají výrobní závod? Hlavně jsem chtěl Klokkerholm proto, že na něj jsou dobré ohlasy co se týče spasování s karoserií. Nevím, jak na tom bude tenhle výrobek. Snad to bude v pohodě. A na druhou stranu jsem mohl mít taky Taiwan tady z Boleslavi a o 200kč levněji když k tomu připočítám poštu. :?
jarda

#24 Příspěvek od jarda »

To neřeš, Apple taky vyrábí v Číně.... to že to dokážou levně neznamená že to nedokážou i dobře když chtějí..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
mequi

#25 Příspěvek od mequi »

Až to dám na auto tak uvidím jak to kluci vyrobili.
Perunwit

#26 Příspěvek od Perunwit »

Ahoj, přidám se s dotazem do tohoto vlákna.

Momentálně jsem v podobné situaci - lehce se mi pod lakem nafukují puchýřky na zadních koncích lemů zadního blatníku. Chtěl bych to nějak řešit a mám v plánu koupit u MJ auto lemy zadního blatníku pro obě strany. Pak mi kolega z práce domluvil nějakýho starýho pardála klempíře, že by to dal dohromady, je prej poctivej a pak se to nechalo nastříkat. Vážně si myslíte, že by se ten lem nedal ošetřit korozně tak, aby to po roce zase neshnilo? Protože pak je ta práce a lak naprosto zbytečnou...

A jaký řešení teda má člověk, co má E34 a nechce jí kurva nechat shnít, zvolit? Nebo víte o někom, kdo vám prodá neshnilej blatník z roku 90-95 :-)?
mequi

#27 Příspěvek od mequi »

Tak zadní blatník budeš muset stejně navařit a vykitovat nastříkat atd. i když bys koupil jetej a bez koroze. Já nový blatník zespoda zdrsním, nastříkám zinkovým sprejem pak ještě nějakou základovku a pak to stříknu načerno at to trochu vypadá. Vím, že je to možná přehnaný ale nechci riskovat korozi za rok. Zvrchu to trochu zdrsním, nastříkám plnič, základovku a vrchní barvu a lak.
Tompo

#28 Příspěvek od Tompo »

Ono s těma plechama to je složitější. Já jsem třeba řešil, sice na feldu, blatníky, chladičovku, masku. vše celkem fajn, ALE chladičovka, původně z kelly 2 kusy uplně na hovno, vzal jsem tedy další 2 z Elitu, ty stály za uplně stejný hovno. Nakonec jsem ještě letěl do mototechny a tam měl ty samý ludry, takže se to muselo celý přebodovat, protože nebylo možný sehnat solidní čelo...
Madthomas

#29 Příspěvek od Madthomas »

mequi: Jaks dopadl s tim Klokkerholm? Potrebuju taky poresit predni blatnik a tento je za slusnou cenu....sedelo to?
mequi

#30 Příspěvek od mequi »

Zatím jsem se na to nedostal. Jsem furt v rachotě. Jak to vyzkouším, dám vědět.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Měl jsem na E36 světlomety DEPO a z autokelly chladičovou příčku a přední čelo. Dopasovat nikdy pořádně nešlo. Ťukli mi předek na Jižní spojce, tak jsem dal přední čelo, chladičovku i světlomety originál. Spasované to bylo za chvilku a sedí to velmi dobře.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Odpovědět