Docela by mě zajímalo jak to zvučí a jestli šel výkon nahoru. Ta cena ještě není tak přemrštěná jako u SS. Vzhledem k tomu, že to je komplet i ze svodama a vším, šel bych do toho.
omlouvám se za to, cenově to vypadá vcelku zajímavě, ale spíš by mě zajímal jaký to bude vydávat zvuk. Chci časem pořešit výfuk na kabrio tak nechci aby to moc neřvalo.
Podle mne to capri myslel tak, že kdyby vyráběli ten systém s nějakýma sportovníma katalyzátorama, tak by to bylo fajn. Ty původní katy jsou už po smrti a nové stojí raketu - proto tá "náhrada" origo výfuku.
no ja myslel spíš že bych nechal katy co mam a zbytek jen měl v nerezu nechci na auto žádný laďáky bo tak kdyby mi nebylo líto peněz tak koupim origo vejfukovej system ale až mi to co tam mam shnije tak asi necham naohejbat nerezovy roury
sice to ničemu nevadí , ale je to pro pravostraný auto jinak by ty svody mohli být naohybaný líp za tu cenu asi okey ale jestli to bude pasovat naprosto přesně bez nějakýho nahřívání nebo úprav už nikdo neví
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Byl jsem svědkem montáže něčeho podobného na Nissan 350ZX.Potřebná výbava:flexa,náhradní kotoučky,MIG,pevné nervy.Doporučená: lahev něčeho ostřejšího.Pitlík na zvracení (až si prohlédnete výsledek)Obvykle se výkon motoru sníží,pro malý odpor výfuku.Pokud je LS za katem tak MIL svítí.Tunig je závada