Tohle je můj první příspěvek a zároveň jedna velká otázka.
Vlastním E30 318is které už má tři měsíce propadlou TK. Zároveň moji vlastní hloupostí a zároveň protože se na autě pracovalo, chystám se s ním co v nejbližší době vydat na onu TK+Evidenční Kontrolu a mám z toho velký strach.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co vše mi budou na autě kontrolovat, s čím by u e30 mohli být problémy a jestli bude moc vadit když místo v TP psaných 175/65 r14 mám na autě 195/60 r15 kola. Dále se pod autem najde nějaké to rezavé místo, mám prasklé jedno sklo přední mlhovky, ne-příliš pěkný lak a výfuk Remus se kterým jsem už auto koupil, po technické stránce by mělo být vše v pořádku.
Celkem se toho bojím jelikož jsem ještě nikdy předtím na TK nebyl a podle kamarádů je TK hodně přísné. Nějak jsem tak přemýšlel a napadlo mě jestli... jestli by se tu třeba nenašel někdo kdo by mi doporučil nějakou dobrou STK u nás v Brně, tím dobrou STK mám na mysli takovou kde jsou lidé co by nad mojí e30 přihmouřily oko a pokud by na autě nenašli vážnou závadu nechali by mě projít bez problému, byl bych moc vděčný.
To je asi tak vše co jsem měl na srdci, uvítám každou radu a s rozumem přehodnotím, zatím děkuji.
Tom