Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zkusenosti se sadami na vymenu brzdove kapaliny
Ahoj, na trhu je cela rada techto setu, levnych, drahych, plastovych, kovovych ale cetl jsem ze cela rada z nich nefunguje, netesni, nevytvori potrebny tlak apod.
Zajimalo by mne jestli to delate postaru ( 2 lidi a na kolech ) a nebo mate zkustenosti s pumpou na odsani - vymenu a pokud, jakou, rad bych si neco poridil pro par aut v rodine.
Koukal jsem na : http://www.uni-max.cz/sada-pro-vymenu-b ... ne-man2/d/
maji tam vic druhu, mate to nekdo ? funguje to ?
diky za radu.
Zajimalo by mne jestli to delate postaru ( 2 lidi a na kolech ) a nebo mate zkustenosti s pumpou na odsani - vymenu a pokud, jakou, rad bych si neco poridil pro par aut v rodine.
Koukal jsem na : http://www.uni-max.cz/sada-pro-vymenu-b ... ne-man2/d/
maji tam vic druhu, mate to nekdo ? funguje to ?
diky za radu.
Hansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.
Jak to myslis, aby nadrzka nenasala vzduch ? to jako aby tam byla porad kapalina ?
No jsem to nejak nepochopil. Puvodne jsem myslel ze existuje sada, kde by se to vycuclo nadrzkou aspon tak nejak jsem to videl v jednom servise a vubec se nemuselo lezt ke kolum, ale mozna je to utopie....

Hansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.
Proč je potreba mít se šláply pedál ? Nakonec jsem koupil kufřík s pod tlakovou pumpu, na kolech jsem to odsal v pohode a kapalinu vyměnil . Tak nějak nechápu to s tím pedalem. Díky za info
smepet píše:Hansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.
Proč je potreba mít se šláply pedál ? Nakonec jsem koupil kufřík s pod tlakovou pumpu, na kolech jsem to odsal v pohode a kapalinu vyměnil . Tak nějak nechápu to s tím pedalem. Díky za info
Tak jak je to s tím pedalem ?