Filozof píše:Poldav6: v pořádku.
Jen nechápu proč někdo jezdí po městě a chce velkej tank co je ideální na okresky a dálnice ... jsme se nějak zamotali...
Já neřešit prachy vemu 120d do města a na dlouhé štreky po republice a víkendy tu 650i.
přijde mi velký objem celkově do města ... uplně špatně ...
kdyby to bylo aspon 50/50 neřeknu ale kličkovat ve městě s 6er ... nebo 7er ... nevim nevim...
měl jsem za to že jezdí hodně a štreky ... po městě tak 1er nebo 3er ....
to je dilema ...
Jezdím s 5er a občas nadávám že mi chybí pul metru na zaparkování....
nakonec ti doporučíme 120d do města ne ?

proto lidi co mají prachy mají aspon 2 auta ... jedno ideálně do města a další na cesty...
Lítat s V8 jen po městě mi přijde děsivé.
No, tak to jsem úplně zamotanej

máš pravdu ... když tak nad tím přemýšlím, pořizovat si 6er převážně do města, i když samo bych ji vyvezl i mimo - je dost divné :/ četl jsem nějaké recenze na 130i (195Kw) a zatím vše klady a pecka ... hlavně jde předělat a je to malé a rychlé, ideální do města ... a taky o dost levnější.
Asi jsem zapomněl zmínit, že máme s bráchou na dlouhé cesty starou dobrou oktávku 1.9 TDI 66Kw, a tak proto chci auto hlavně do města a na okresky...takže ta 6er je dost velká na to

Chci pořádný výkon za málo peněz - proto to LPG, kdybych neřešil benzín za 40Kč diskuze tu žádná není.
Ta moje 335ka papá oproti jiným o pár litrů více, proto mi doporučili jít na diagnostiku a celé to zkontrolovat a třeba nakonec budu spokojenej a nechám si ji...
Na druhou stranu by se mi jezdilo podstatně lépe na LPG o skoro za půl méně...otázka je jaké auto

Je to už k zbláznění...ale aspoň se tu nenudíte, ne?
Už jsem vždycky rozhodnutý a přijde někdo s názorem, který mi to vyvrátí

Takže stále nejsem ...