Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz řízení e39 prosim smazat.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Delphinee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Delphinee »

Prosím o radu, mám e39 tku 528i. 1996. Mám rpoblém s řízením, nechce se mi vracet volant v zatáčkách, někdy jo, někdy ne. Nechápu, čím by to mohlo být. čerpadlo jsem ale už vyměnil, zlepšilo se to, ale jen na chvilku. Setkal se s tím někdo?? Díky, Daniel
Kane

#2 Příspěvek od Kane »

zkontroloval jsi podvozek? Co třeba pružiny, na druhém autě (ne BMW) mi to dělala právě naprasklá pružina, nebylo celkem nic poznat během jízdy, jen ten volant měl jakoby tentdenci se nevracet do robné polohy ...
Delphinee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Delphinee »

ju ležel jsem pod tím už dvkrá a nic, vše v naprostém pořádku, čerpadlo vyměněné, závada dělá pořád. Jenže se projevuje jen někdy, nebo spíše dělá to pořád a třeba chvílu je to v naprostém pořádku. No sháním řízení, myslím, že to bude tím hřebenem.
aristoloser

#4 Příspěvek od aristoloser »

měl jsem to samý,nepravidelně silný/slabý chod posilovače řízení.vypláchl a vyměnil sem ats-pomohlo trochu,až po výměně řízení a spojovacích tyček a čerpadla chod normální.převodka-4000 použitá zde z klubu/nová minim 12tisíc/a nelze zrepasovat.čerpadlo 3,500 od bobbysd -nové plus ty spojovací tyčky -do litru nový,plus práce.až ted dobrý...
Odpovědět