Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
přední mřížka do M nárazníku na e39
Dobrý den může mi někdo prosím poradit, kde se dá sehnat přední mřížka do M nárazníku na e39? Sháním mřížku co má na krajích velké kulaté otvory a to na každý straně jeden. Sháněl jsem už všude i v BMW, ale nikde jsem nesehnal. V BMW tuhle mřížku nikdy neviděli. Tak nevim, ale na fotkách se objevuje. Díky za radu. 

Čau, po měsíci mi dorazila mřížka z USA. Sice ji nemám ještě namontovanou, memyslim si že by nepasovala. Tento týden ji budu dávat na auto tak pak dám vědět. Jen doporučuji koupit tu mřížku bez těch kroužků, protože s krouzkama stojí okolo 119 dolarů a bez kroužků jen 34 dolarů. A kroužky jsem koupil u nás za 20 kč kus.
Ahoj,kde jsi koupil ty kroužky? Já to tenkrát řešil a nakonec jsem to vyřešil takhle,koupil jsem tuto srandu http://zvuk.resolutiongroup.cz/1744-308 ... 5x60mm.jpg
a nalakoval.
Ted přemejšlím,ze bych si sehnal ten origo grill (kříž)
a nalakoval.
Ted přemejšlím,ze bych si sehnal ten origo grill (kříž)
- Přílohy
-
- 252526_232973883380218_100000028246993_1102161_4690900_n_160.jpg (135.24 KiB) Zobrazeno 1629 x
Čau. Konečně jsem se dostal k montaži přední mřížky na M nárazník a sedla uplně super. Jen nemá držáky sacího potrubí na chlazení brzd tak jako origoš co jsem tam měl, ale to jsem bez problémů vyřešil.
A ty kroužky nemám origoš, ale koupil jsem je v tuningovém obchodě, a jsou to kroužky co se používaj na výdechy do subvoferu. Sice to chvíli trvalo, ale nakonec jsem sehnal takové že to není poznad že nejsou origo.
Stejně podle toho co je vidět na fotkách má každý většinou ty kroužky jiny.
Pořá lepší dát 36 dolrů bez kroužků a za kroužky dát do 50 kč za oba, než kolem140 dolarů s kroužky. Jen je potřeba otvor do mřížky bez kroužků vyvrtat, protože bez kroužků tu mrížku pošlou také i bez otvorů.
S výsledkem jsem max. spokojenej
A ty kroužky nemám origoš, ale koupil jsem je v tuningovém obchodě, a jsou to kroužky co se používaj na výdechy do subvoferu. Sice to chvíli trvalo, ale nakonec jsem sehnal takové že to není poznad že nejsou origo.
Stejně podle toho co je vidět na fotkách má každý většinou ty kroužky jiny.
Pořá lepší dát 36 dolrů bez kroužků a za kroužky dát do 50 kč za oba, než kolem140 dolarů s kroužky. Jen je potřeba otvor do mřížky bez kroužků vyvrtat, protože bez kroužků tu mrížku pošlou také i bez otvorů.
S výsledkem jsem max. spokojenej